Menu

Nieuws

80 Leden = 40 Oranje Koppels

Geplaatst: 28-04-2024

Het is Koningsdag 2024 en dus tijd voor de Oranje koppelwedstrijd. Het was een zeer leuke en gezellige dag. Om half elf begon de shotgunwedstrijd en precies op dat moment hield het op met regenen en het werd met elke gespeelde hole wat beter weer. 
De spelvorm was Chapman Greensome, waarbij iedereen afslaat, daarna sla je elkaars bal en daarna kies je de beste bal en ga je vandaar om en om verder.
Heel leuk was dat veel mensen ook in het oranje gekleed de baan in waren gegaan. De prijs voor best geklede speler ging overduidelijk naar Jeroen Michels.
Ook waren er prijzen te verdienen met wat specials. Er waren neary's voor de dames op hole 4 en 15, gewonnen door respectievelijk .Marie-Louise Reinders en Carola Kluijtmans. En neary's voor de heren op hole 7 en 13, gewonnen door respectievelijk Martin vd Stokker en Jeroen Michels.
Halverwege de ronde kregen we een heerlijke versnapering in de baan, aangeboden door Rob van Boshuys Klein Utrecht met een shotje oranjebitter. Een beetje extra energie kan nooit geen kwaad.
Ik speelde met Jorg van Dooremalen en zat in een gezellige flight met Carine Gerlach en René de Bont.
Jorg en ik speelden heel goed deze dag en wisselden slechte en goede slagen op de juiste manier om en om goed af. Ons golf hoogtepuntje van de dag was een tap in eagle op hole 14 (lees gemiste albatros ;-) ) En natuurlijk dat Jorg en ik de eer hadden deze wedstrijd te mogen winnen. 
Maar vooral was het erg gezellig en het biertje en eten na afloop smaakte ook heerlijk.

Speciaal dankje aan Harry en Corina die deze dag fantastisch georganiseerd hebben. Dank jullie wel! 

Tot de volgende wedstrijd, 
Jan-Pieter Hak 

UITSLAG

1. Jan-Pieter Hak en
Jorg van Dooremalen

2. Marie-Louise en Peter Reinders 3. Peter van Oosterhout en
Jeroen Michels


Voor alle foto's: zie FOTOALBUM

Onze sponsoren

Gasten / Baan
Club
Academy
Horeca