Menu

Introduceren

Leuk dat je een gastspeler wilt introduceren voor bijv. een ronde op de 18 holesbaan. Hij/zij is ook van harte welkom bij Midden-Brabant. Wist je trouwens dat jij met bekenden van jou, die mogelijk zelfs nog nooit hebben gegolfd, ook voor €10,- p.p. al de gehele dag de Par 3 Pitch & Putt baan mee kan spelen!?

 


regels introduceren

Graag te allen tijde vooraf reserveren als je met een gast/intro wilt komen golfen. Zie hieronder de tarieven voor introducées (+ lid). Reserveren met introducé(s) kan zelf online via het reserveringssysteem. Langer dan 8 dagen vooruit reserveren met introducee? Dat kan via het online aanvraag-/reserveringsformulier onderaan deze webpagina.

  • Als lid mag je max. 3 introducées per dag introduceren tegen het voordeligere introductietarief en zij dienen dan vanzelfsprekend bij jou in de flight mee te spelen;
  • Met meer gasten komen spelen is mogelijk, maar gast 4 en verder betalen het reguliere greenfeetarief;
  • Één gastspeler/introducée mag in totaal max. 4 x per jaar op het voordeligere introductietarief spelen.
    Introduceren betekent immers: kennis laten maken met... Men kan naast lid, abonnee-lid of abonnee worden, ook een strippenkaart aanschaffen!


zelf online introducé(s) bijboeken

Zelf online via het 'starttijden reserveringssysteem' introducéé(s) reserveren, kan alleen via de website en niet via web-app.

Instructievideo: bijboeken introducé(s) via website

Als je langer dan 8 dagen (= reserveringsperiode) vooruit wil reserveren met introducé(s), kan dit via online aanvraagformulier onderaan de webpagina. Je krijgt dan zo snel mogelijk een bericht terug. Het formulier is succesvol verzonden, wanneer je bovenaan deze webpagina een 'Bedankboodschap' ziet en van de inzending een kopie per mail krijgt (zie evt. ook spambox). Eventueel kan men gedurende openingstijden van de receptie (09:00-17:00 en wintertijd 09:00-16:00 uur ) ook reserveren aan de receptie, per mail of telefonisch.

Zie hier extra uitleg over de web-app, die is nl. wel heel handig voor gebruik met smartphone, zoals voor: Reserveren (zonder intro), Inschrijven wedstrijden, Q-kaarten invoeren, Ledenlijst, Digitale NGF-pas, etc.


Winter TARIEVEN introduceren

Let op: Een lid mag 3 golfers per dag introduceren tegen voordeliger tarief en een golfer (introducee) mag max. 4 x per jaar op dit voordeligere introductietarief spelen. Zie hier de reguliere greenfeetarieven.

intro-greenfee(s)

tarief

Intro-Fee 18H | 18 holesbaan  €45,00
Intro-Fee 9H | 18 holesbaan  €30,00
Intro-Late fee na 16.30u (all you can play tot donker & is alleen op de speeldag zelf te reserveren) €30,00
Dagticket | Par3 Pitch&Putt baan  €10,00

GOLF & EAT ARRANGEMENTEN (arr.)*

(Golf & Horeca samen voor één totaalprijs incl. korting t.o.v. alleen 'los' Intro-fee en/of Horeca)

tarief

*Introducé(s) betalen aan de receptie de gehele Golf & Eat Arrangementsprijs (= Golf + Horeca samen voor één totaal prijs incl. korting) en leden betalen alleen het horeca-deel uit het arrangement bij de horeca zelf. De prijzen voor leden, van deze gerechten uit de Golf & Eat Arrangementen, zijn beschikbaar bij de horeca. 
18H + 1-gang⇒ hoofdgerecht*  €64,00
9H + 1-gang⇒ hoofdgerecht*  €51,00
18H + 2-gangen⇒ voor- & hoofdgerecht €72,50
9H + 2-gangen⇒ voor- & hoofdgerecht*  €59,50
18H + 3-gangen⇒ voor-, hoofd & nagerecht* €81,00
9H + 3-gangen⇒ voor-, hoofd & nagerecht* €68,00
18H + Lunch⇒ 12 uurtje (keuze vlees/vega)*  €56,00
9H + Lunch⇒ 12 uurtje (keuze vlees/vega)*  €43,00
Voor aankomst kunt u bij de horeca kennis nemen van de keuze van de gerechten. Bij alle keuzes zijn zowel vlees-, vis- en vega-gerechten te kiezen.
 

OPTIONELE UITBREIDING(EN) bij Arr.

Koffie/thee met appeltaart & slagroom  €6,25
Koffie/thee met worstenbroodje €5,00
3 Bourgondische bitterballen van ‘De Jong’ met mosterdmayonaise €2,80
Lunchpakket TO GO (2 belegde broodjes, flesje drinken, energiereep en handfruit)  €12,50

 


AANVRAAGFORMULIER introduceren

Let op: Dit formulier is een aanvraag voor een reservering van introducé(es). De reservering van de starttijd is pas definitief als je van ons een mailbevestiging met starttijd hebt gekregen. Het kan namelijk wel eens voorkomen dat het bijv. al vol zit of het maximale aantal gastspelers is bereikt voor die dag.

Mocht je gebruik willen maken van een arrangement, dan noteer het gewenste arrangement bij 'opmerkingen'.


Onze sponsoren

Gasten / Baan
Club
Academy
Horeca