Menu

Pitch & Putt baan

Altijd al een keer willen golfen? Golfen is leuk, lekker buiten, in beweging, balgevoel, voor alle leeftijden, alleen of met anderen, etc... Kom gezellig golfen en reseerveer vooraf via 013-5169966 of info@golfmiddenbrabant.nl

Naast een 18 holes wedstrijdbaan hebben wij ook mooie oefenfaciliteiten en een '9 holes pitch & putt baan' liggen. Deze '9 holes pitch & putt baan' bestaat uit 9 holes (banen) variërend van 35 tot 95 meter. Hiervoor hoef jij geen ervaring, een examen of een bewijs o.i.d. te hebben. Iedereen is dus welkom om deze '9 holes baan' te komen spelen!


kosten?

De kosten voor een dagticket van deze baan zijn €10,- p.p..
Op deze dag mag jij dan deze baan zo vaak spelen als je wilt!

Materiaal huren?

Heb jij zelf geen golfstokken en ballen?
Voor €5,- p.p. kan je een golftasje huren met 2 stokken en meerdere ballen.

Eerst oefenen?

Wil je eerst even oefenen voordat je de 'pitch & putt baan' gaat spelen?
Dat kan op onze driving range (rij met matten om vanaf te slaan richting een groot veld). Met €1,- muntstukken kan je uit een ballenautomaat ongeveer 15-20 oefenballen (per €1,-) trekken om vanaf matten weg te slaan. Let op: deze oefenballen (staat 'range' op) mogen NIET op de 'pitch & putt baan' worden gebruikt. Op deze baan mogen alleen de ballen uit de golftas worden gebruikt (of zelf meegenomen wedstrijd-golfballen).

Instructies en veiligheid?

Je dient altijd vooraf te reserveren en op de speeldag vooraf te melden aan de receptie. Daar krijg je dan uitleg en een protocol mee waar alles uitgebreid in is beschreven. Het belangrijkste is voldoende afstand van elkaar met slaan (veiligheid) en natuurlijk plezier maken!

 


Scorekaart buitenkant

 


Scorekaart binnenkant

Onze sponsoren

Gasten / Baan
Club
Academy
Horeca