Menu

Businessgolf is maatwerk

Golfclub Midden-Brabant biedt niet alleen een uitzonderlijke golfervaring, maar begrijpt ook het belang van een gezonde houding zowel op als naast de baan. Net zoals een golfer de juiste techniek en houding nodig heeft om de club nauwkeurig te zwaaien, hebben kantoormedewerkers een goede ergonomie nodig om hun lichaam tijdens lange werkuren te ondersteunen. De golfclub kent alle De voordelen van het gebruik van een ergonomische bureaustoel voor een gezonde werkhouding en moedigt haar leden aan om buiten de baan voor hun welzijn te zorgen. Door te investeren in ergonomische bureaustoelen kunnen mensen hun productiviteit verhogen, het risico op het ontwikkelen van musculoskeletale problemen verkleinen en een comfortabele en gefocuste omgeving behouden voor efficiënter werken. Net zoals het beheersen van de perfecte golfswing oefening en toewijding vergt, zo ook het ontwikkelen van gezonde werkgewoonten, pleit Golfclub Midden-Brabant voor een holistische benadering van het algehele welzijn van haar leden. Het ergonomische ontwerp van deze stoelen zorgt voor de nodige lendensteun, lijnt de wervelkolom uit en bevordert een natuurlijke zithouding, waardoor nek en schouders minder worden belast. Aangezien fervente golfers weten hoe belangrijk het is om tijdens de swing een evenwichtige positie te behouden, kunnen kantoormedewerkers dit principe leren en prioriteit geven aan het in balans houden van hun lichaam tijdens hun professionele taken.

Alle businessleden hebben maar liefst de mogelijkheid om alle 7 dagen in de week te golfen. Tevens wordt de naam van uw bedrijf tentoongesteld in het clubhuis, op de website en bij een tee van de baan. Daarnaast kunt u deelnemen aan de interne businesscompetitie. De business leden van onze baan zorgen ervoor dat deze competitie zeer gezellig en competitief is en de businessclub een hechte groep vormt.

De aard van een dergelijke competitie is voor de meeste ondernemers de band met hun businessrelaties onderhouden en het netwerk met nieuwe relaties uitbreiden. De competitiedagen zijn altijd op woensdagen in de namiddag gepland, zodat men eventueel overdag 'gewoon' kan werken.

Deze competitiedagen bestaan uit een ontvangst op de club, diverse spelvormen zoals: een recreatieve texas scramble teamwedstrijd tot individueel stableford, gevolgd door een borrel met prijsuitreiking en een heerlijk diner! Alle business leden mogen 1 gast uitnodigen waarvoor geen greenfee betaald hoeft te worden. De competitie vindt plaats op 5 woensdagen in het jaar.

Er kan gekozen worden uit verschillende businesslidmaatschappen:

Deze businesslidmaatschappen kunnen naar eigen keuze worden aangevuld met bijvoorbeeld greenfees, een bedrijfsdag, extra lidmaatschappen, etc. etc.. De mogelijkheid voor het samenstellen van uw eigen businesslidmaatschap komt voort uit onze visie om businessleden zo goed mogelijkheid in hun wensen en behoeften te voorzien.

Bekijk hier alle mogelijkheden m.b.t. businesslidmaatschappen.

Onze sponsoren

Golfbaan Midden-Brabant op Leadingcourses.com
Gasten / Baan
Club
Academy
Horeca