Menu

Businessgolf is maatwerk

Ben jij een ondernemer? Wil jij bijv. met (zaken)relaties gezellig golfen en netwerken? Word dan businesslid bij ons! Een businesslidmaatschap kent vele aantrekkelijke voordelen.

Bij ons kan je kiezen uit een (1.) 'persoonsgebonden businesslidmaatschap', waarbij één persoon speelrecht (met reserveringsregels) + bijbehorende rechten heeft. Of een (2.) 'wildcard businesslidmaatschap', waarbij elke dag iemand anders (aangewezen door middel van een aangeleverde lijst vanuit de houder van het businessgolf contract) gebruik zou mogen maken van het speelrecht (met reserveringsregels). Bij een wildcard behoren de overige rechten toe aan de houder van het businessgolf contract.

Verder is onze filosofie dat een businesslidmaatschap maatwerk kan zijn. Ten slotte is elke bedrijf uniek en heeft iedere onderneming zijn eigen wensen en behoeften. Daarom kan je het gekozen businesslidmaatschap uitbreiden met diverse optionele 'keuze modules'.

Zie hieronder de twee businesslidmaatschappen met inhoud/rechten en de kosten. Deze businesslidmaatschappen zijn naar eigen wens uit te breiden met diverse modules, die verderop staan.


BUSINESS LIDMAATSCHAPPEN

Let op: alle hieronder genoemde bedragen zijn met prijspeil van het jaar 2024 en exclusief 21% BTW.

 


AANVULLENDE KEUZE-MODULES

Let op: alle genoemde bedragen zijn met prijspeil van het jaar 2024 en exclusief 21% BTW.
Omdat een businesslidmaatschap maatwerk kan ziijn, maken wij graag met u een afspraak om onder het genot van een kopje koffie alle mogelijkheden door te spreken. Voor meer informatie of een afspraak: Bel naar 013-5169966 of stuur een mail naar info@golfmiddenbrabant.nl

Onze sponsoren

Golfbaan Midden-Brabant op Leadingcourses.com
Gasten / Baan
Club
Academy
Horeca