Menu

Businessgolf is maatwerk

Alle businessleden hebben maar liefst de mogelijkheid om alle 7 dagen in de week te golfen. Tevens wordt de naam van uw bedrijf tentoongesteld in het clubhuis, op de website en bij een tee van de baan. Daarnaast kunt u deelnemen aan de interne businesscompetitie. De business leden van onze baan zorgen ervoor dat deze competitie zeer gezellig en competitief is en de businessclub een hechte groep vormt.

De aard van een dergelijke competitie is voor de meeste ondernemers de band met hun businessrelaties onderhouden en het netwerk met nieuwe relaties uitbreiden. De competitiedagen zijn altijd op woensdagen in de namiddag gepland, zodat men eventueel overdag 'gewoon' kan werken.

Deze competitiedagen bestaan uit een ontvangst op de club, diverse spelvormen zoals: een recreatieve texas scramble teamwedstrijd tot individueel stableford, gevolgd door een borrel met prijsuitreiking en een heerlijk diner! Alle business leden mogen 1 gast uitnodigen waarvoor geen greenfee betaald hoeft te worden. De competitie vindt plaats op 5 woensdagen in het jaar.

Er kan gekozen worden uit verschillende businesslidmaatschappen:

Deze businesslidmaatschappen kunnen naar eigen keuze worden aangevuld met bijvoorbeeld greenfees, een bedrijfsdag, extra lidmaatschappen, etc. etc.. De mogelijkheid voor het samenstellen van uw eigen businesslidmaatschap komt voort uit onze visie om businessleden zo goed mogelijkheid in hun wensen en behoeften te voorzien.

Bekijk hier alle mogelijkheden m.b.t. businesslidmaatschappen.

Onze sponsoren

Golfbaan Midden-Brabant op Leadingcourses.com
Gasten / Baan
Club
Academy
Horeca