Menu

Lidmaatschap & Abonnementen

U (jij!) bent van harte welkom bij ons op Golf Midden-Brabant. Bij Golf Midden-Brabant werken vier 'aparte' partijen nauw samen om een totaalbeleving aan jou 'het golfend lid', 'Aboneehouder' of als gast(speler) te bieden. Deze vier partijen zijn: (1.) De Golfbaan, (2.) De Golfvereniging, (3.) De Golfacademy en (4.) De Horeca. Voor elke 'partij/deelgebied' is daarom ook een apart deel op deze website ingericht:

Lees meer over deze vier partijen (klikken)..... voor meer informatie over wat (zaken/deelgebieden) en wie (personeel/vrijwilligers) nou bij welke partij 'thuis hoort' en bij wie men dus in principe moet zijn bij een bepaalde zaak/deelgebied. 

Bij Midden-Brabant zijn de volgende golffaciliteiten:

  • 18 holes par 72 wedstrijdbaan
  • 9 holes par 3 baan (pitch & putt baan)
  • Driving range incl. onbeperkt gratis gebruik ballen
  • Putting green
  • Chipping area
  • Oefenbunker
  • Mogelijkheid tot deelname aan Golf Chain (samenwerking met andere golfbanen!)

Daarnaast hebben we een gezellig clubhuis met een receptie, kleedkamers, toiletten en een uitstekende horeca 'Boshuys klein Utrecht' om voor en na uw ronde in gezelligheid culinair te genieten van een drankje en/of hapje. Tot slot zijn er ook twee lockerruimtes waarin de leden een locker kunnen huren om golfspullen op te bergen.

Om gebruik te mogen maken van de hierboven genoemde faciliteiten als lid of abonnee hebben wij een uitgebreid aanbod aan mogelijkheden. Dit aanbod vloeit voort uit de gedachte om alle 'soorten' golfers maatwerk te kunnen bieden. U moet dan bijvoorbeeld denken aan: de beginnende golfer, de werkende golfer etc.
Met dit aanbod zit er altijd wel een lidmaatschap, abonnee-lidmaatschap of abonnement tussen dat bij u past! Tevens betaalt u bij ons geen inschrijfgeld, entreefee of participatie.

Bij onze lidmaatschappen op Golf Midden-Brabant zijn het ‘speelrecht van de exploitant van de baan’ en de ‘clubcontributie van de vereniging’, onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Van Golfvereniging Midden-Brabant ontvangt men dus separaat een factuur voor hun jaarlijkse clubcontributie en de NGF-bijdrage. 

Voor de betaling van het speelrecht van onze lidmaatschappen en abonnementen kan men kiezen voor automatische maandelijkse incasso of een het totale jaarbedrag per factuur.  Uitzonderingen zijn: lespakketten, strippenkaart, hcp-registratielidm. en alle clubcontributies, die zijn nl. alleen per factuur mogelijk. Met deze betalingsstructuur proberen wij de leden en toekomstige leden zoveel mogelijk in hun wensen en behoeften te voorzien.

Alle abonnementen en (abonnee)lidmaatschappen sluit men af voor een minimale periode van 12 maanden (m.u.v. de strippenkaart). De opzegtermijn is één maand. Upgraden kan natuuurlijk altijd!
online inschrijfformulier:

Selecteer (klik) hieronder 'het rondje' voor meer informatie en de kosten voor het desgewenste 'LIDMAATSCHAP / ABONNEMENT'. Wanneer je de juiste keuze hebt gemaakt, kun je onderaan de webpagina meteen inschrijven door 'UW GEGEVENS' in te vullen en op 'VERSTUUR' te klikken.

Het best passende lidmaatschap bij uw leeftijd!


Leeftijd:

Lidmaatschap

80 jaar plus, ontvangen 33,33% korting op het speelrecht

Abonnee-lidmaatschappen


Abonnementen


Lespakketten incl. oefenmogelijkheden


Registratie lidmaatschap


Uw gegevens


Persoonsgegevens


Adres


NGF pas

Homecourse

Golf Chain lidmaatschap

Eventuele opmerkingen


Voorwaarden


* Verplichte velden

Onze sponsoren

Golfbaan Midden-Brabant op Leadingcourses.com
Gasten / Baan
Club
Academy
Horeca