Menu

Lidmaatschap & Abonnementen

U (jij!) bent van harte welkom bij ons op Golf Midden-Brabant. Bij Golf Midden-Brabant werken vier 'aparte' partijen nauw samen om een totaalbeleving aan jou 'het golfend lid', 'Aboneehouder' of als gast(speler) te bieden. Deze vier partijen zijn: (1.) De Golfbaan, (2.) De Golfvereniging, (3.) De Golfacademy en (4.) De Horeca. Voor elke 'partij/deelgebied' is daarom ook een apart deel op deze website ingericht:

Meer informatie over wat (zaken/deelgebieden) en wie (personeel/vrijwilligers) nou bij welke partij 'thuis hoort' en bij wie men dus in principe moet zijn bij een bepaalde zaak/deelgebied.

1. De golfbaan: 'Golf & Countryclub Midden-Brabant B.V.' met exploitant: Joep Verheijen.

Met het deel: 'Gasten / Baan' op deze website. Onder deze partij valt o.a. dit werk en personeel:

1.1 Manager: Dirk Verheijen.
1.2 Administratief medewerker, receptionist en gastvrouw: Debbie de Laat.
1.3 Twee overige receptionistes/gastvrouwen: Monique en Jane.
1.4 Baanpersoneel: hoofdgreenkeeper: Koen, ondersteund door vier greenkeepers: Michel, Frank, Gideon en Jorg.

En de exploitant van 'Golf & Countryclub Midden-Brabant B.V.'  is verhuurder van diverse faciliteiten aan de drie andere partijen:

2. De vereniging: 'Golfclub Midden-Brabant' met: een bestuur, diverse commissies en secretaresse: Elly van Gompel.
Met het deel: 'Club' op deze website. De vereniging heeft een 'gebruikersovereenkomst', met de exploitant van de golfbaan, en daarin o.a. het 'alleenrecht' als vereniging op de golfbaan voor: o.a. organisatie van wedstrijden, sociale binding, handicapregistratie, etc.

3. De golfacademy: Golfacademy Midden-Brabant met: hoofdpro Robert Jones en golfpro Helmuth van Heel.
Met het deel: 'Academy' op deze website. De golfacademy heeft een 'overeenkomst' met de exploitant van de golfbaan, en daarin o.a. het 'alleenrecht' als golfacademy om les te mogen geven op alle (oefen)faciliteiten van het gehele complex.

4. De horeca: Boshuys klein Utrecht met: Rob van Gestel en Roxane Roelofs en hun personeel.
Met het deel 'Horeca' op deze website. De horeca heeft een 'overeenkomst' met de exploitant van de golfbaan, en daarin o.a. het 'alleenrecht' als horeca om op de golfbaan voor zowel golfers als gasten 'commercieel horeca te bedrijven'. 

Bij Midden-Brabant zijn de volgende golffaciliteiten:

  • 18 holes par 72 wedstrijdbaan
  • 9 holes par 3 baan (pitch & putt baan)
  • Driving range incl. onbeperkt gratis gebruik ballen
  • Putting green
  • Chipping area
  • Oefenbunker
  • Mogelijkheid tot deelname aan Golf Chain (samenwerking met andere golfbanen!)

Daarnaast hebben we een gezellig clubhuis met een receptie, kleedkamers, toiletten en een uitstekende horeca 'Boshuys klein Utrecht' om voor en na uw ronde in gezelligheid culinair te genieten van een drankje en/of hapje. Tot slot zijn er ook twee lockerruimtes waarin de leden een locker kunnen huren om golfspullen op te bergen.

Om gebruik te mogen maken van de hierboven genoemde faciliteiten als lid of abonnee hebben wij een uitgebreid aanbod aan mogelijkheden. Dit aanbod vloeit voort uit de gedachte om alle 'soorten' golfers maatwerk te kunnen bieden. U moet dan bijvoorbeeld denken aan: de beginnende golfer, de werkende golfer etc.
Met dit aanbod zit er altijd wel een lidmaatschap, abonnee-lidmaatschap of abonnement tussen dat bij u past!
Tevens betaalt u bij ons geen inschrijfgeld, entreefee of verplichte participatie.

Een participatie aanschaffen is bij het 'volledige lidmaatschap' wel mogelijk. Dan betaalt u jaarlijks minder 'speelrecht', dan bij het 'volledige lidmaatschap' zonder een participatie. U krijgt uw participatie in zijn geheel terug bij opzegging van het lidmaatschap conform het participatiereglement. De aanschaf van een participatie kost op dit moment €2500,- (marktpeil 2021).

Voor de betaling van het speelrecht van onze lidmaatschappen en abonnementen kan men kiezen voor automatische maandelijkse incasso of een het totale jaarbedrag per factuur. Met deze betalingsstructuur proberen wij de leden en toekomstige leden zoveel mogelijk in hun wensen en behoeften te voorzien. Alle abonnementen en (abonnee)lidmaatschappen sluit men af voor een minimale periode van 12 maanden (m.u.v. de strippenkaart). Eventueel is het daarna per maand opzegbaar. Upgraden kan natuuurlijk altijd.
LET OP:

Selecteer (klik) hieronder het rondje voor meer informatie en de kosten voor het desgewenste 'LIDMAATSCHAP / ABONNEMENT'. Wanneer u de juiste keuze heeft gemaakt, kunt u onderaan de pagina meteen inschrijven door 'UW GEGEVENS' in te vullen en op 'verstuur' te klikken.

Het best passende lidmaatschap bij uw leeftijd!


Leeftijd:

Lidmaatschap

80 jaar plus, ontvangen 33,33% korting op het speelrecht

Abonnee-lidmaatschappen


Abonnementen


Lespakketten incl. oefenmogelijkheden


Registratie lidmaatschap


Uw gegevens


Persoonsgegevens


Adres


NGF pas

Homecourse

Golf Chain lidmaatschap

Eventuele opmerkingen


Voorwaarden


* Verplichte velden

Onze sponsoren

Golfbaan Midden-Brabant op Leadingcourses.com
Gasten / Baan
Club
Academy
Horeca