Menu

Jeugd: Lidmaatschap, Lessen & Activiteiten

Wij hebben bij Golf Midden-Brabant een leuke en gezellige groep jeugd van allerlei leeftijden. Zin om te leren golfen? Dan ben jij van harte welkom bij ons!

Hieronder meer informatie, zoals: jeugdlidmaatschap, jeugdlessen en jeugdactiviteiten.

Jeugdlidmaatschap

Jeugd kan op Golf Midden-Brabant tegen een aantrekkelijk tarief lid worden. Zo kan jij op een laagdrempelige en voordelige manier de golfsport en Golf Midden-Brabant instromen en verder ontdekken.

Jeugdlidmaatschap t/m 18 jaar: €156,- Speelrecht* per jaar + € 25,25 Clubcontributie (= incl. NGF-bijdrage) per jaar.
*En per (groot)ouder die lid is, ontvangt het (klein)kind 50% korting op het speelrecht! Dan betaal je dus maar €78,- Speelrecht per jaar + € 25,25 Clubcontributie per jaar.

Het speelrecht van een jeugdlid geeft onbeperkt toegang op alle dagen van de week tot alle faciliteiten incl. gratis en onbeperkt gebruik van ballen op de driving range (= veld met oefenmatten). De vereniging zorgt met de contributie voor diverse wedstrijden en jeugdactiviteiten. Daarnaast een (digitale) NGF-pas, Golfverzekering en Handicapregistratie Q-kaarten/home-course.

Faciliteiten
  • 18 holes par 72 wedstrijdbaan (toegang met baanpermissie)
  • 9 holes par 3 pitch & putt oefenbaan
  • Driving range incl. onbeperkt gratis gebruik ballen
  • Putting green
  • Chipping area
  • Oefenbunker
Jeugdlessen & activiteiten

De jeugdlessen zijn leuk, gaaf, leerzaam en gezellig! De jeugdlessen zijn alleen mogelijk in combinatie met het jeugdlidmaatschap.

Voor jeugdleden hebben we een speciaal lesprogramma opgesteld. Het eerste jaar, als jij begint met golfen, zijn de helft van alle jeugdlessen gratis! De volgende jaren zijn de kosten €125,-. Het lesprogramma vindt meestal plaats op zondagen en het totale lesprogramma bestaat uit in totaal +/-20 uur jeugdles, verschillende oefenmomenten en diverse activiteiten/wedstrijden. Mocht je nog geen NGF competitie spelen dan kan je voor slechts € 25 extra ook nog mee doen aan het Jeugd Zomergolf programma van 4 zondagen. Dan krijg je eerst een uur les en daarna gaan we met elkaar de PAR3 baan spelen (onder begeleiding van een volwassene).

Bekijk hier het gehele jeugdprogramma met planning.

Heb je zelf nog geen golfclubs?
Geen probleem! De vereniging beschikt over een aantal jeugd golfsets die je GRATIS een half jaar mag lenen en gebruiken.

Wanneer vinden de lessen plaats?
De lessen vinden plaats op zondagen. Op dit moment zijn er 4 groepen met ongeveer 7 à 9 jeugdleden per groep. De groepen zijn ingedeeld op basis van leeftijd en spelniveau. De lessen worden gegeven door 2 golf pro’s dus er is voor iedereen voldoende persoonlijke aandacht om van jou een betere golfer te maken.

 

Onze sponsoren

Gasten / Baan
Club
Academy
Horeca