Menu

KBO Golfdag woe. 7 aug. 2024

Op woensdag 7 augustus 2024 wordt voor de 13e keer de KBO Midden-Brabant Golfdag, op Golfbaan Midden-Brabant, te Esbeek gehouden. Met de bekende Golfwedstrijd (kampioenschap) voor de KBO golfers en de Golfclinic incl. Par 3 pitch&putt baan voor de KBO niet-golfers en/of beginnend golfers.

We ontvangen iedereen op de speeldag van harte met koffie/thee + iets lekkers. Dat is bij deelname incl. kosten ook al inbegrepen en tevens zal er ook een leuk gevulde prijzentafel zijn!

 


1. KBO Golfwedstrijd | Golfers met min. hcp 54

Deze KBO golfwedstrijd (kampioenschap) is een 18 holeswedstrijd op woensdag 7 augustus 2024 met gezamenlijke (shotgun)start om 11.00 uur. Deelnemers dienen lid te zijn van de KBO Brabant en in het bezit van een geldig GSN-nummer (begint met NL... en staat op de actuele (digitale) NGF-pas) voor bewijs van een actieve actuele golfhandicap tussen 0.0 en 54.0. 

INSCHRIJVEN Golfwedstrijd

Inschrijven voor de golfwedstrijd kan men alleen via het digitale formulier onderaan deze webpagina en dus bijv. niet telefonisch. Startplaatsen worden toegekend in volgorde van ontvangst van het inschrijfgeld. Ga hier direct naar het digitale inschrijfformulier.

De wedstrijd wordt gespeeld in drie categorieën, waarbij we uit gaan van de golfhandicap bij inschrijving:

- Cat. 1 Golfhandicap: 0 - 18.0 Strokeplay
- Cat. 2 Golfhandicap: 18.1 - 36.0 Stableford
- Cat. 3 Golfhandcap: 36.1 - 54.0 Stableford


Tevens wordt de wedstrijd, naast op basis van spelniveau, random ingedeeld door de computer. Maar ook rekening houdend met verdeling o.b.v. geslacht en opgave van een handicart/buggy. Verzoeken tot indeling bij bepaalde personen en/of flights zullen dan ook niet worden gehonoreerd.  

MET- of ZONDER BUFFET (Golfwedstrijd)

Op deze dag zal de op de Golfbaan gevestigde horeca Boshuys klein Utrecht ook een heerlijk & luxe KOUD/ WARM Buffet verzorgen met voor ieder wat wils, zoals: vlees, vis, salades, etc., maar ook voor de vegetariër onder ons zal er genoeg keuze zijn! Het buffet is optioneel en dus bij online inschrijving direct op te geven. Deelname aan dit overheerlijke buffet wordt door ons aantrekkelijker gemaakt door sponsoring d.m.v. een extra voordelig inschrijfgeld t.o.v. deelname zonder buffet.

Optie 1 | DEELNAME GOLFWEDSTRIJD MET BUFFET: € 78,25 p.p.
Optie 2 | DEELNAME GOLFWEDSTRIJD ZONDER BUFFET: € 59,95 p.p.


PROGRAMMA
 (Golfwedstrijd)

- Ontvangst/melden wedstrijdtafel:  vanaf 09.30 tot 10.30 uur 
- Briefing wedstrijd: 10.30 uur
- Vertrek naar starthole: 10.45 uur
- Start wedstrijd: 11.00 uur (shotgunstart tegelijkertijd)
- Einde wedstrijd: +/- 16.00 uur
- Prijsuitreiking: 16.30 - 17.00 uur
- Optioneel 'Warm/Koud buffet': vanaf 17.00 uur

 


2. KBO Golfclinic | niet-golfers / BEGINNERS

Heeft u of uw partner, vriend, vriendin nog nooit gegolfd of bent u nog een beginnend golfer? Maak dan op een plezierige manier kennis met het golfspel op woensdag 7 augustus 2024!

Samen met onze pro’s verzorgen we een clinic en leert u de basis-beginselen van golf. Daarna is er nog de mogelijkheid om onze Par 3 pitch & putt baan te spelen. Wij zorgen verder voor golfstokken, ballen, etc.

INSCHRIJVEN Golfclinic

Inschrijven voor de golfclinic kan ook alleen via het digitale formulier onderaan deze webpagina en dus niet telefonisch. Ga hier direct naar het digitale inschrijfformulier.

MET- of ZONDER BUFFET (Golfclinic)

Ook voor deelnemers aan de golfclinic geldt: Op deze dag zal de op de Golfbaan gevestigde horeca Boshuys klein Utrecht ook een heerlijk & luxe KOUD/ WARM Buffet verzorgen met voor ieder wat wils, zoals: vlees, vis, salades, etc., maar ook voor de vegetariër onder ons zal er genoeg keuze zijn! Het buffet is optioneel en dus bij online inschrijving direct op te geven. Deelname aan dit overheerlijke buffet wordt door ons aantrekkelijker gemaakt door sponsoring d.m.v. een extra voordelig inschrijfgeld t.o.v. deelname zonder buffet.

Optie 3 | DEELNAME GOLFCLINIC MET BUFFET: € 38,25 p.p.
Optie 4 | DEELNAME GOLFCLINIC ZONDER BUFFET: € 19,95 p.p.


PROGRAMMA (Golfclinic):

- Ontvangst / wedstrijdtafel: vanaf 09.30 uur
- Start clinic: 11.30 uur
- Einde clinic: 13.30 uur
- Pauze: 13.30 uur t/m ..... uur
- Optioneel Par 3 Pitch & Putt baan*: van .... t/m +/- 16.00 uur
- Optioneel Warm/Koud buffet:  vanaf 17.00 uur


Na pauze mogelijkheid tot spelen van Par 3 Pitch & Putt baan onder begeleiding.
Deze baan bestaat uit 9 holes van ongeveer 30 t/m 95 meter en is dus super leuk om te spelen, als je net 2 uur instructies (en pauze!) hebt gehad. Een ronde duurt ongeveer drie kwartier. Hier kunt u dan namelijk hetgeen dat is geleerd en geoefend tijdens de clinic, al gaan toepassen en showen op een echt golfbaan(tje), in een gezellig onderling wedstrijdje in groepjes van 2, 3 of 4 personen.

 


3. INSCHRIJVEN | BETALINGSMAIL | BEVESTIGINGsmail

Aanmelden voor deze (1) Wedstrijd OF (2) Clinic is alleen online hieronder via het digitale aanvraagformulier te regelen en dus niet telefonisch. Bij succesvolle verzending van dit online inschrijfformulier, ziet u direct onderaan deze webpagina een 'Bedankboodschap' en ontvangt u:

Mail 1: direct een automatisch 'Bedank-/ontvangstbevestiging mail' (mail kan in de spam-box staan), dat deze inschrijving succesvol is ontvangen. Let op: u neemt nu nog niet definitief deel;

Mail 2: vervolgens ontvangt u binnen 5 werkdagen een mail met een BETAALLINK om uw inschrijving definitief te maken door aan de betaling te voldoen (mail kan in de spam-box staan);

Mail 3: zodra wij de betaling in goede orde hebben ontvangen, plaatsen wij u op de definitieve startlijst en ontvangt u  een definitieve bevestiging per e-mail van uw deelname (mail kan in de spam-box staan);  

 


4. inschrijfformulier wedstrijd OF clinic

Maak een keuze voor de WEDSTRIJD (met- of zonder buffet) OF voor de CLINIC (met- of zonder buffet)

Onderstaande vragen dient u verplicht & alleen in te vullen, als u deelneemt aan de 18 holesWEDSTRIJD

^ Let op: Inschrijving wedstrijd alleen geldig met GSN-nummer (NGF-nummer bestaat NIET meer!).
^ Gegevens zijn nodig om actuele WHS-handicap op te halen uit WHS-database.
^ Elke golfer in Nederland beschikt over een (digitale) ngf-pas (met GSN-nr.)Onze sponsoren

Golfbaan Midden-Brabant op Leadingcourses.com
Gasten / Baan
Club
Academy
Horeca