Menu

Nieuw businesslid Martens & Van Oord Groep bv + Uitslag Businessronde 4 + Inschrijven (slot)ronde 5!

Geplaatst: 10-09-2021

 

welkom | DHR. T de koning | Martens & Van Oord Groep B.V.

Per direct mogen we weer een nieuw Businesslid verwelkomen! We hopen natuurlijk dat het nieuwe businesslid ook gaat deelnemen aan de gezellige, nuttige en altijd leuke businessactiviteiten, zoals o.a. de businesscompetitie met ronde 5 op woe. 6 oktober 2021.

Dhr. Teun de Koning van het bedrijf Martens & Van Oord Groep B.V.

Martens en Van Oord is meer dan 35 jaar toonaangevend in de grond-, weg- en waterbouw. Met dank aan betere, innovatieve en duurzame oplossingen leveren we onder andere een bijdrage aan (water)veiligheid, mobiliteit, waterkwaliteit, natuurontwikkeling en leefbaarheid.

We vinden het belangrijk ons te onderscheiden in de markt; we lopen graag voorop. En dat kunnen we. Door techniek en kennis op unieke wijze te combineren. Door intelligente systemen en hoogwaardig materieel in te zetten. Door slimme logistiek toe te passen en bouwstoffen efficiënt te benutten. Maar bovenal door de Mensen die het Maken. Op het land, in het water en op de grens ertussen.

 


Uitslag ronde 4

Afgelopen woensdag 08 sept. 2021 hebben we met liefst 28 deelnemers (businessleden en hun gasten) ronde 4 van de businesscompetitie gespeeld. Altijd een 9 holes shotgunwedstrijd op de 18 holesbaan met een gezamenlijke start om 16.30 u (5 woensdagen per jaar, in het golfseizoen).
Vaak spelen we de 1e lus en dus hole 1 t/m 9, maar vandaag speelden we een keer de 2e lus en dus hole 10 t/m 18. Dat was al even wennen natuurlijk....
Het was in één woord 'TOP' en spannend! Ook het weer was met 25 graden zeer lekker en de culinaire verwennerij tijdens de de wedstrijd en na afloop ook. Onderweg namelijk een lekker frikandellenbroodje, een baandrankje (fris) of een lekker flesje 'Grolsch bier'!

Uiteindelijk kan er natuurlijk maar één winnaar zijn. Bij deze feliciteren wij van harte:

Rabobank Hart van Brabant | Team 1 met Paul v.d. Zanden & Paul van Hoof!

Zij wonnen uiteindelijk met maar 1 punt verschil en een eindresultaat van 28 stablefordpunten.

 

 


Het winnende team 1 van Rabobank Hart van Brabant met Paul v.d. Zanden & Paul van Hoof hadden samen dus 28 stablefordpunten over 9-holes Eclectic.

Een goede 2e was JSM Management met Jan Saarloos en Frans v.d. Pas en 27 punten, 3e was Grolsch met Marco van Korstanje en Leon Mutsaers en 26 punten.

De Triple Neary op hole 14 (lange par 5 en dan met 3 slagen op de green en dichtste bij de vlag) ging bij de dames naar Gigi Bowmer (Beauty & Business) en bij de heren naar Jeroen Rasenberg van Protect Beveiligingen. Na de wedstrijd en prijsuitreiking is er nog lekker geborreld en gegegeten met diverse lekkernijen.


Uitslag top 3:

1. Rabobank Hart van Brabant: 28 punten
2. JSM Management BV: 27 punten
3. Grolsch: 26 punten

Top scores! Allen proficiat toegewenst en we hopen iedereen weer te zien bij de volgende ronde op woensdag 14 juli met weer een 9 holes shotgunstart om 16.30 uur en een hoop culinaire verwennerij, gezelligheid, netwerken en competitie.


Inschrijven ronde 5

We gaan samen weer ons best doen om er een succes van te maken met weer: veel deelnemers, gezelligheid en mogelijkheid om te netwerken! Hopelijk doen jullie allemaal weer mee! Inschrijven kan weer vanaf nu via de bekende weg. En tot uiterlijk zondag 3 oktober. Tijd genoeg om nu alvast relaties uit te nodigen!?


PROGRAMMA'S | 18 HOLES  OF  9 HOLES

Je hebt dus de keuze uit twee mogelijkheden:

Mogelijkheid 1 (optioneel) | 18 holes ronde met shotgunstart om 14.00 u: 

13.00 - 13.30 uur Ontvangst/melden wedstrijdtafel
13.30 - 13.45 uur   Briefing + Vertrek naar startholes
14.00 uur    Shotgunstart 18H wedstrijd
+/- 19.00 uur Einde wedstrijd, borrel en prijsuitreiking
19.30 uur    Diner
21.30 uur   Einde B-2-B golfdag

 
Mogelijkheid 2 (zoals altijd) | 9 holes ronde met start tussen 16.15 - 16.45 u:

15.30 - 16.00 uur  Ontvangst/melden wedstrijdtafel
16.00 - 16.15 uur   Briefing + Vertrek naar startholes
16.15 – 16.45 uur   Start 9H wedstrijd  met invoegen in 18 holeswedstr.
+/- 19.00 uur Einde wedstrijd, borrel en prijsuitreiking
19.30 uur    Diner
21.30 uur   Einde B-2-B golfdag

 


Leuk, gezellig, competitie en ondernemend hè!? O.a. die Businesscompetitie!

Interesse gewekt!? 'business-golf & een business-lidmaatschap' | misschien iets voor jou!?

Bekijk dan hier (of via de afbeelding hierboven) het aanbod van businesslidmaatschappen en onze filisofie m.b.t. maatwerk en aanvullende keuze modules.

Onze sponsoren

Gasten / Baan
Club
Academy
Horeca