Menu

Inschrijven: ronde 4 Business woe. 8 sept. 2021

Ronde 4 van de businesscompetitie staat gepland na de zomervakantie op WOENSDAG 8 september 2021!

Inschrijven kan weer via de bekende methode en dus met het digitale formulier onderaan deze webpagina. Inschrijven kan tot uiterlijk zondag 5 september.


Opzet & programma:

 • 9 holes ronde met gelijktijdige shotgunstart tussen 16.15 en 16.30 uur. 
 • Graag melden aan de wedstrijdtafel tussen 15.30 en 16.00 uur.
 • Elk bedrijf speelt in een team van 2 personen met een ander team van 2 personen van een bedrijf in een flight. Elk businesslid mag dus 1 gast meenemen/ inschrijven (tenzij contractueel anders is afgesproken).
 • U en uw gast(en) betalen voor de deelname GEEN greenfee.
 • HORECA: De kosten van de horeca zijn normaal gesproken weer een vast bedrag p.p. Nu echter tijdelijk mogelijk anders i.v.m. coronavirus. Normaal betaalt men €50,- p.p. voor alle horeca uitgaven (drankjes bij ontvangst, baancatering, borrelen, diner) van 15:30 - 20:00 uur (later mag nog niet) per ronde van de businesscompetitie. Dit bedrag kan aan het einde van de dag worden betaald bij de horeca (ook met de brasseriepas) of gefactureerd worden.
 • Mocht men een extra team willen inschrijven dan is dit ook mogelijk. Onderstaand bedrag is exclusief horeca: 
  1 (extra) team (2 pers.) businesscompetitie (1 ronde)  = € 80,- totaal (excl. 21% BTW).

(*) We spelen individueel stableford met Eclectic teamscore en handicapverrekening. Dus kan deze ronde tellen (zowel de 18- als 9 holes ronde) voor een qualifying ronde. Het winnende businessteam wordt bepaald door van elke individuele speler zijn/haar beste PAR-3 hole + beste PAR-5 hole + de drie beste PAR-4 holes, de stablefordpunten bij elkaar op te tellen. 

Schrijf in en doe mee. We maken er samen op deze manier toch nog iets moois van in deze nog steeds rare en vervelende (corona)tijd.


Inschrijfformulier | ronde 4 businesswoe. 8 sept. 2021

Graag voor jezelf inschrijven en voor de gast(en) a.u.b.: voor- + achternaam + handicap + emailadres opgeven, via het inschrijfformulier hieronder. Vergeet niet na invullen op de 'knop' versturen te drukken! Inschrijven kan tot uiterlijk vrijdag 9 juli.

uitleg | wanneer succesvol ingeschreven | bevestiging per e-mail!?

 • Dit ONLINE FORMULIER kunt u ALLEEN SUCCESVOL VERSTUREN wanneer de VERPLICHTE VELDEN (met *) VOLLEDIG ZIJN INGEVULD;
 • Bij succesvolle verzending van dit online formulier ziet u meteen op deze WEBAPAGINA een: 'BEDANK- / ONTVANGSTMELDING';
 • Bovendien ontvangt u ook direct en automatisch in uw MAILBOX een AUTOMATISCHE BEVESTIGINGSMAIL (let op: kan ook in uw spambox staan). Dit is tevens meteen de DEFINITIEVE BEVESTING van SUCCESVOL ONTVANGST van jouw INSCHRIJVING + ZEKERE DEELNAME. Zie je de bedankmelding op deze webpagina & de automatische bevestigingsmail niet, dan heb je dus iets niet correct ingevuld, is je inschrijving dus niet doorgekomen en doe je dus nog niet mee. Check dan even of je alles goed hebt ingevuld etc. en probeer het nog een keer!
 • TOT SLOT: Mailen wij sowieso in de dagen voorafgaand aan de ronde nog naar alle businessleden een mailing met de DEFINITIEVE DEELNEMERSLIJST en de LAATSTE BELANGRIJKE INFO.
 • Mocht het nodig zijn, mailen we eerder tussentijds nog een update met de deelnemerslijst tot nu toe & een REMINDER voor INSCHRIJVEN!

Schrijf nu in, via het formulier onderaan deze pagina, en doe gezellig mee. Tot wederhoren en tot ziens!

* is verplicht invullen

Onze sponsoren

Gasten / Baan
Club
Academy
Horeca