Menu

Inschrijven: ronde 1 businesscomp. woe. 19 mei 2021

Yes! We beginnen weer met de businesscompetitie. De jaarplanning is af en ronde 1 is op woensdag 19 mei 2021!


1. Opzet:

 • 9 holes ronde met shotgunstart om 16.30 uur. Nu echter tijdelijk andere opzet i.v.m. coronavirus (zie programma hieronder).
 • Elk bedrijf speelt in een team van 2 personen met een ander team van 2 personen van een bedrijf in een flight. Elk businesslid mag dus 1 gast meenemen/ inschrijven (tenzij contractueel anders is afgesproken).
 • Graag melden aan de wedstrijdtafel tussen binnen max. 40 tot uiterlijk 20 minuten voor je starttijd.
 • U en uw gast(en) betalen voor de deelname GEEN greenfee.
 • HORECA: De kosten van de horeca zijn normaal gesproken weer een vast bedrag p.p. Nu echter tijdelijk mogelijk anders i.v.m. coronavirus. Normaal betaalt men €50,- p.p. voor alle horeca uitgaven (drankjes bij ontvangst, baancatering, borrelen, diner) van 15:30 - 21:30 uur per ronde van de businesscompetitie. Dit bedrag kan aan het einde van de dag worden betaald bij de horeca (ook met de brasseriepas) of gefactureerd worden.
 • Mocht men een extra team willen inschrijven dan is dit ook mogelijk. Onderstaand bedrag is exclusief horeca: 
  1 (extra) team (2 pers.) businesscompetitie (1 ronde)  = € 80,- totaal (excl. 21% BTW).

2. Hoe gaan we dit (in ieder geval ronde 1) in deze 'coronatijd' doen?

Nog steeds gelden diverse corona-maatregelen. Daarom zullen we de 1e ronde in een aangepaste vorm doen! Om te voorkomen dat we ‘verboden corona groepsvorming’ krijgen, zowel buiten op de baan als in/bij de horeca, gaan we spelen met starttijden achter elkaar. Geen shotgun dus. De “prijsuitreiking” vindt een dag later plaats via de mail.

Alle deelnemers krijgen vooraf de startlijst met hun starttijd per mail toegezonden. Zorg dan dat je met je team binnen max. 40 tot uiterlijk 20 minuten voor je starttijd vooraf aanwezig bent en dat je nadien binnen 40 minuten weer vertrekt. Klinkt misschien allemaal ietwat onvriendelijk, maar helaas: het is niet anders. Zo denken wij deze dag toch door te kunnen laten gaan en hopen we op zoveel mogelijk deelnemers.

We gaan er iets mooi van maken, voor u. Voor, tijdens en na de wedstrijd zorgen wij, samen met Boshuys Klein Utrecht voor voldoende en lekkere versnaperingen. U zult op dat gebied niets tekort komen, of met een honger -en/of dorstgevoel rondlopen. De kosten hiervan zal Rob factureren aan jullie.

3. Programma ronde 1 woensdag 19 mei 2021:

 • Binnen max. 40 tot uiterlijk 20 minuten voor je starttijd melden aan wedstrijdtafel + 1e versnapering.
 • Startijden tussen 16.15 en 17.15 uur.
 • Teams van 2 tot 4 spelers, Individueel Stableford met Eclectic teamscore(*) en handicap verrekening.
 • 9 holes golfen met baancatering.
 • +/- 2.5 uur later bij binnenkomst, inleveren kaart + laatste versnapering.
 • Binnen 40 minuten na binnenkomst huiswaarts keren.
 • Volgende dag voor 12:00 uur zenden wij digitaal per mail de uitslag en bekendmaking winnaar 1e ronde toe.
 • Vanaf dan kunnen de prijzen ook worden opgehaald bij de receptie!

(*) We spelen individueel stableford met Eclectic teamscore en handicapverrekening. Dus kan deze ronde tellen (zowel de 18- als 9 holes ronde) voor een qualifying ronde. Het winnende businessteam wordt bepaald door van elke individuele speler zijn/haar beste PAR-3 hole + beste PAR-5 hole + de drie beste PAR-4 holes, de stablefordpunten bij elkaar op te tellen. 

Schrijf in en doe mee. We maken er samen op deze manier toch nog iets moois van in deze nog steeds rare en vervelende (corona)tijd.

4. Inschrijfformulier: ronde 1 businesscomp. woensdag 19 mei 2021

Graag voor de gast(en): voor- + achternaam + handicap + emailadres opgeven a.u.b. via het inschrijfformulier hieronder. Vergeet niet na invullen op de 'knop' versturen te drukken.

* is verplicht invullen

Onze sponsoren

Gasten / Baan
Club
Academy
Horeca