Menu

Baanoverzicht en coursemanagement

Deze schitterende 18-holes parkbaan, in de bossen van het meer dan 100 jaar oude “Landgoed de Utrecht” in het Brabantse land is een ontwerp van Alan Rijks. Ver weg van al het verkeerslawaai en het drukke stadsleven ligt deze baan, met oefenfaciliteiten, erbij alsof ze er al tientallen jaren ligt.
Met de aanleg is gestart medio 2000, en de baan is geheel in het al bestaande bosrijke coulissenlandschap ingepast. Golfclub Midden-Brabant, die hier haar home-course heeft, is opgericht in 1995 en heeft jaren lang gegolfd op een kleine 9-holes baan elders in Brabant.

De par-72 baan is zeer gevarieerd en heeft leuke par-5 holes, zoals hole 3 en 6 die samen op een dubbel green eindigen.
Spannende par-3 holes, waarvan er één geheel over water gespeeld kan worden, maar wel een escape-route heeft via de fairway. Of hole 15, een korte par-3 met 4 bunkers die de green bewaken. Samen met korte en langere par-4 holes is deze baan een uitdaging voor iedere golf enthousiast. Kortom: zeer de moeite waard eens een golfafspraak te maken met deze baan.

Golfbaan Midden Brabant beschikt ook over een driving-range met 10 overdekte- en 14 buitenafslagplaatsen, een oefengreen en oefenbunker, een chippinggreen en een 9-holes par-3 baan.

Tevens kunt u terecht in horeca 'Boshuys klein Utrecht' voor een hapje en een drankje. De horeca is net als de receptie en de kleed accomodaties, ondergebracht in een typische Brabantse boerderij (uit 1926) die hiervoor in een knusse huiselijke sfeer is verbouwd en ingericht. Zowel de baan, vereniging als horeca zorgen voor een ontspannen gezellige sfeer waar het goed toeven is.

Baanoverzicht (parcours)

 


Scorekaart

 


Baanboekje (per hole) + video's

Bekijk hier (of klik op de afbeelding hieronder) de gehele digitale courseplanner (baanoverzicht) met informatie per hole. Bij de 1e 9 holes holes zijn ook coursemanagementvideo's aanwezig met uitleg van de hoofdpro!

 


Bekijk hieronder de Golfbaan per satelliet vanuit de lucht

Onze sponsoren

Golfbaan Midden-Brabant op Leadingcourses.com
Gasten / Baan
Club
Academy
Horeca