Menu

Update corona & golf

Geplaatst: 14-10-2020

Esbeek, 14 oktober 2020

Beste leden van Golfvereniging Midden Brabant,

De nieuwe coronamaatregelen die gisteren tijdens de persconferentie van de regering gepresenteerd zijn hebben ook gevolgen voor het golfgebeuren op onze baan. In overleg met alle betrokkenen is besloten dat vanaf vanavond de volgende regels tot nader orde van toepassing zijn:

  • Er kan wel gegolfd worden maar wel met strikte toepassing van de bekende regels als zijnde het 1,5 meter beleid en bij twijfel over de gezondheid geen golf en wegblijven.
  • Alle wedstrijden, inclusief de NGF najaarscompetitie zijn afgelast. Op deze vrijgekomen starttijden kan gewoon gereserveerd worden.
  • De horeca is gesloten en ook de kleedkamers zijn buiten gebruik. De hal is toegankelijk voor het aanmelden en het gebruik van de toiletten. Ook de lockerruimtes zijn open.
  • In alle binnenruimtes is het dragen van een mondkapje verplicht, verder op de baan is dat niet nodig mits de flightgenoten onderling voldoende afstand houden. Met name bij de ingang en in de hal is dit absolute noodzaak.
  • De horeca Brasserie Klein Utrecht zorgt de eerste dagen onder de rietenkap voor een koffieautomaat. Deze koffie kunt en mag u zelf pakken maar zorg er a.u.b. voor dat alles netjes en opgeruimd blijft. Over eventuele extra mogelijkheden en/of uitbreiding betreffende horeca take-away wordt nagedacht de komende dagen en wij houden u hiervan op de hoogte.
  • De lessen van de pro's vinden gewoon doorgang met maximaal 4 personen excl. de pro. Tijdens de lessen is een mondkapje niet verplicht.

Wij doen een zeer dringend beroep op iedereen om zich aan deze maatregelen te houden. Het is absoluut noodzakelijk, niet alleen voor ons maar juist voor uzelf en uw mede clubgenoten die graag willen golfen. Wij beschouwen het overtreden van deze afspraken dan ook als een ernstige aantasting van onze etiquette-regels; iedereen kan u hierop aanspreken.
Samen kunnen we ervoor zorgen dat we deze moeilijke periode zo spoedig mogelijk kunnen afsluiten. Laten we samen zorgen voor eenieders gezondheid.

We vertrouwen op uw medewerking en wij hopen u spoedig anders te kunnen berichten.

Wij danken u alvast voor uw medewerking en wij wensen iedereen de komende periode veel gezondheid toe.

Het bestuur Golfvereniging Midden Brabant
De exploitant Golf & Countryclub Midden Brabant B.V.
De exploitant van Brasserie Boshuys Klein Utrecht
De pro's van Golfacademy Midden-Brabant

Onze sponsoren

Gasten
Club
Academy
Horeca