Menu

Marshals: onmisbaar op elke club en baan!

Geplaatst: 17-04-2021

Word jij ook marshal bij ons op de baan en bij de club 😍⛳?

Bij ons op Golf Midden-Brabant zorgen de golfbaan met de exploitant en de golfclub met de marshalcommissie, en in het bijzonder trouw lid en vrijwilliger Wim v.d. Linden, gezamenlijk voor het 'marshalbeleid' en de marshals. Naast dat dit een hele leuke functie/taak is (waarom!? Zie o.a. meer info en de video hieronder), krijg je ook nog een leuke 'vrijwilligersvergoeding' van de baan en club.
 
Wil jij een keertje mee proefdraaien met één van onze marshals uit het gezellige marshalteam!? Neem dan a.u.b. contact op met: de receptie OF info@golfmiddenbrabant.nl OF wim.v.d.linden@outlook.com
 
 
De belangrijkste personen op onze club? De marshal hoort zeker in dat rijtje thuis. De marshal is de gastheer of gastvrouw en levert een belangrijke bijdrage aan de sfeer.
De marshal is niet alleen gastheer/-vrouw maar is ook verantwoordelijk voor een goede doorstroming en regelnaleving in de baan, en heeft aandacht voor de veiligheid en het welzijn van de leden en gasten. Maar wat precies de taken van een marshal zijn, verschilt per club en vloeit voort uit de doelstellingen van onze club.
Hoe het ook zij: de marshals spelen een cruciale rol in de beleving van de golfers in de baan. Ze vervullen een ambassadeursrol en kunnen een golfervaring maken of breken!
 
Heb je nog niet zo’n goed beeld van wat je van een marshal kunt verwachten? Bekijk dan dit inspirerende filmpje van Golf.nl en de NGF (Nederlandse Golf Federatie). Het geeft in een kleine zeven minuten goed weer wat een marshal tijdens een dienst doet. En toont aan dat dit hartstikke leuk is om te doen!👍🏻😁🙌
 
Bron en meer informatie: https://www.ngf.nl/marshal
 

Onze sponsoren

Gasten / Baan
Club
Academy
Horeca