Menu

INGEZAAIDE GEBIEDEN NIET BETREDEN!!

Geplaatst: 31-03-2021

De greenkeepers stellen alles in het werk om de baan voor de zomer weer in topconditie te krijgen. Veel slechte plekken zijn geëgaliseerd en opnieuw ingezaaid. Deze gebieden zijn aangegeven met blauwe palen met groene koppen. Deze aanduiding betekent dat dit een verboden speelzone is.

Gelukkig houden de meeste spelers zich daar wel aan. Maar we zien toch ook wel dat sommige spelers deze gebieden niet met respect behandelen. Ze struinen onnodig door deze gebieden heen, soms zelfs ook met buggies.
Zo brengen ze blijvende schade toe aan onze mooie baan.

Daarom hebben we in overleg met de greenkeepers deze gebieden verklaard tot kwetsbaar gebied dat niet betreden mag worden. Overtreding kan leiden tot een disciplinaire straf op basis van onze Gedragscode.

Toon alstublieft respect voor onze mooie baan en zeker voor de gebieden bezig zijn te herstellen. Spreek ook gerust een speler aan die zijn gedrag niet aanpast.

Mogen we op u rekenen?

Exploitant, greenkeepers en baancommissaris.

Tijdelijke Plaatselijke Regel ingezaaide gebieden 

De ingezaaide gedeeltes in het algemene gebied, de hindernissen en de afslagplaatsen, aangemerkt met blauwe palen met groene koppen mogen niet betreden worden (kwetsbaar gebied). 

Voor meer tijdelijke plaatselijke regels: zie onder "De baan".

Onze sponsoren

Gasten / Baan
Club
Academy
Horeca