Menu

Nieuws

Vrijwilligers voor diverse leuke commissies gezocht!

Geplaatst: 01-04-2022

marshals

Gastheer/Gastvrouw op de baan? Gezellige sociale taak om alles en iedereen op de baan in goede banen te leiden! 

pr & communicatie

Posters/flyers maken voor promotie van wedstrijden, content schrijven en plaatsen voor website + social media + nieuwsbrieven, clubdeel van de website bijhouden, kennis van het CRM-systeem Egolf4u voor organisatie van o.a. wedstrijden, en nog veel meer leuks...

Wedstrijdcommissie

Vernieuwde wedstrijdkalender:
Binnenkort wordt de vernieuwde wedstrijdkalender gepresenteerd. Aan alle leden, soorten, leeftijden, maten, etc. wordt gedacht. Zo zullen er straks ook op latere tijden leuke & gezellige clubactiviteiten worden ontwikkeld, rekening houdend met wensen van alle soorten leden en dus een passend aanbod voor alle doelgroepen.

Leden gezocht!? Ontwikkeling & organisatie nieuwe gave clubwedstrijden:
Wij hebben jou nodig! De club en wedstrijdcommissie zoeken nog leden/vrijwilligers, die gave nieuwe clubactiviteiten en wedstrijden mee gaan ontwikkelen en organiseren. Dus ook nog jongere leden uit de doelgroep van 18 tot 50 jaar, een bruisende & groeiende groep van inmiddels meer dan 250 leden.

Wat is er nou gaver dan je eigen wedstrijd voor jou, je golfmaten en leeftijdsgenoten, te mogen organiseren. Denk out of the box en er is van alles mogelijk. Ook golfactiviteiten bijv. met aankleding betreft horeca, zoals: Borrels, Baancatering, BBQ, Feestavond, etc. Maar die (golf)bal ligt dus wel bij jou…!

Interesse & Contact:
Lijkt jou dit iets en ben jij o.a. een ondernemend type & sociaal dier!? Stuur dan een mailtje naar Harry La Vallette, uit het clubbestuur en o.a. van de wedstrijdkalender, via: secretariaat@golfclubmiddenbrabant.nl

Tot snel op de club!

Onze sponsoren

Gasten / Baan
Club
Academy
Horeca