Menu

Nieuws

Vriendje voor een tientje doorslaand succes

Geplaatst: 28-08-2022

Zondag 21 augustus werd de benefietwedstrijd “Vriendje voor een tientje” weer op volle sterkte georganiseerd: 112 deelnemers. Ca 40 leden hebben ca 70 gastspelers uitgenodigd, die voor € 10 greenfee mee kunnen doen aan de wedstrijd.
Iedereen betaalt bovendien €5  inschrijfgeld. En als kers op de taart wordt er een loterij gehouden met fantastische prijzen zoals: een volledig verzorgd 4 gangen diner voor 4 personen (gewonnen door Marion Reijrink), gratis speelrecht van 1 okt t/m 31 dec 2022 (gewonnen door Louis Maas), diverse dinerbonnen (Wood , Brasserie het Boshuys, De Huyskamer, De Zwaan) en nog veel meer. 

 Bij deze gezelligheidswedstrijd snijdt het mes  aan twee kanten. Je vrienden kunnen voor een zeer schappelijk bedrag met onze baan kennis maken en …. alle opbrengsten van die dag gaan naar het goede doel. Omdat we vorig jaar het goede doel vanwege Corona-beperkingen slechts beperkt konden steunen, is besloten om nog een keer dit zelfde doel te kiezen: namelijk “De negende van”.
Deze stichting behartigt de belangen van mensen die lijden aan de ziekte DFNA9. Dit is een erfelijke ziekte die pas rond het 40e levensjaar gaat opvallen door gehoorverlies, gepaard gaande met perioden van heftige duizelingsaanvallen. Rond het 70e levensjaar is er doorgaans volledige uitval van gehoor en het evenwicht.

Onze secretaresse Elly van Gompel en ons lid Anton van Riel lijden aan deze ziekte. Alle inschrijfgelden, greenfee’s en de opbrengsten van de loterij komen ten goede aan dit goede doel en worden direct na afloop van de wedstrijd overhandigd aan een vertegenwoordiger van de stichting. 

En de opbrengst dit jaar was: € 1957,- !!! 

De wedstrijdprijzen waren bescheiden, er moet immers zoveel mogelijk naar het goede doel gaan.
De Texas scramble wedstrijd werd gewonnen door het team van Henk en Finy Verstappen, Jan vd Meer en gaste Elise Rasenberg.

Met een schrobbelèr en een snackje in de baan, met prachtig weer en vooral met 112 spelers die allen goedgemutst waren, is het organiseren van deze wedstrijd een voorrecht. 

De organisatie, 

Jan Bols en Elly van Gompel

Voor meer foto's zie FOTOALBUM

Onze sponsoren

Gasten / Baan
Club
Academy
Horeca