Menu

AFGELAST: Golf in the Dark

Woensdagavond 15 december hadden wij het “Golf in the Dark event” gepland. Dit is altijd een leuke gezellige wedstrijd met snert en een borreltje na afloop. Dit kan nu helaas niet doorgaan vanwege de huidige coronamaatregelen.

We hopen dat we dit evenement later alsnog een keertje in kunnen halen. We houden je op de hoogte!

**********************************************************************************************************************************

save the date | golf in the dark-snert event 

 

 

**********************************************************************************************************************************

Om 19.00 uur zorgen wij voor een gezellig en avondvullend programma met: Ontvangst met een drankje, bijzondere Golfwedstr. in het pikkedonker met o.a. lichtgevende Golfballen en nadien natuurlijk een prijsuitreiking, een borrel en een lekkere kop Snert......

Noteer deze datum en tijd alvast in de agenda en nodig een gast uit. Binnenkort ontvang je per mail weer een uitnodiging tot inschrijven!


INFORMATIE:

Jij zelf en 1 gast mag je hiervoor gratis opgeven. Je kunt ook jouw flight aanvullen met 1 of 2 gasten extra.
Hiervoor betaal je €22,50 p.p. extra (factuur nadien). Meer gasten is natuurlijk ook mogelijk en tegen hetzelfde tarief.

  • Woensdagavond 15 december 2021
  • Ontvangst: 19.00 – 19.30 uur
  • Golf in the Dark: 19.30 – 21.30 uur
  • Snert en borrelen: vanaf 21.30 uur

Voor een welkomstdrankje en de benodigde 'Golf in the Dark attributen', zoals lichtgevende golfballen, hole- en tee verlichting, knijpkat en nadien een lekkere kop snert, dragen wij zorg. De (overige) horeca uitgaven zijn voor eigen rekening deze avond.

Wil je van tevoren iets eten bij Rob & Roxane in 'Boshuys Klein Utrecht', dan dit graag zelf tijdig regelen/reserveren met Rob of Roxane, zodat zij er rekening mee kunnen houden dat je tijdig klaar bent voor de start van de wedstrijd.


 

Onze sponsoren

Golfbaan Midden-Brabant op Leadingcourses.com
Gasten / Baan
Club
Academy
Horeca