Menu

Tarieven lessen & pakketten

Momenteel hebben wij, Robert Jones en Helmuth van Heel van Golfacademy Midden-Brabant, onderstaand aanbod voor u om te lessen (en oefenen). Het aanbod voorziet elke golfer in zijn of haar behoeften (starters, beginners, reacreatieve golfers, competitieve golfers etc..). Het is mogelijk om individueel of samen te lessen en om losse lessen te boeken of gebruik te maken van één van de aantrekkelijke en complete lespakketten!

 


LESTARIEVEN 2022

Hieronder vindt u een overicht van de tarieven van reguliere 'losse' lessen.

1 persoon 25 min. €35,- Totaal
1 persoon 50 min.  €65,- Totaal
2 personen 50 min.  €75,- Totaal
3 personen 50 min.  €80,- Totaal
4 personen 50 min.  €90,- Totaal

 


lespakketten

De academy werkt ook met handige lespakketten. De lespakketten zijn gekoppeld aan het 9 stappen plan van de Nederlandse Golf Federatie (NGF). Het 9 stappen plan is een helder en compleet traject om te leren golfen. Men kan natuurlijk zelf bepalen tot welk niveau (stap) men eigenlijk wil en kan komen. De basis van iedere golfer en de golfsport bestaat in ieder geval uit STAP 1: Baanpermissie + NGF-regelexamen (theorie) & STAP 2: WHS-handicap 54.
Vooral om te starten met golf en het golfen verder te leren zijn deze lespakketten zeer handig. Bij de eerste twee lespakketten zitten namelijk ook alle mogelijkheden, om naast de lessen zelf te oefenen, inbegrepen. Dit kan op de oefenfaciliteiten, Par 3 Pitch & Putt baan en zelfs ook al (deels) de 18 holesbaan!

Lespakket stap 1 | baanpermissie + ngf-regelexamen | 3 maanden

Meer informatie...

Lespakket stap 2 | whs-Handicap 54 | 2 maanden

Meer informatie...

lespakketTEN stap 3 t/m 9 | handicap 54 - 0.0

Meer informatie...

 


LESVOORWAARDEN

  • Lessen dienen 48 uur voor aanvang te worden afgemeld. Bij te late afmelding wordt het lesgeld in rekening gebracht
  • Zowel leden als niet leden mogen lessen bij de golfacademy op alle dagen van de week
  • Lestarieven zijn inclusief BTW
  • Mocht een gast NA een reguliere les (zonder bijzijn van de pro) nog de 9 holes par 3 baan of de 18 holes wedstrijdbaan willen spelen, dan dient men aan de receptie een greenfee af te rekenen
  • Mocht op woensdag een lid ZONDER Golf Chain lidmaatschap NA een reguliere les (zonder bijzijn van de pro) nog de 18 holes wedstrijdbaan willen spelen, dan dient men aan de receptie een greenfee af te rekenen


 Bekijk hier het aanbod van abonnementen en lidmaatschappen

Onze sponsoren

Gasten / Baan
Club
Academy
Horeca