Menu

Trainingsprogramma MB

Dit najaar geven we het vervolg aan de groepstrainingen voor onze leden op Midden-Brabant. De eerste cyclus in het voorjaar is namelijk een groot succes gebleken!

In 10 trainingen komen alle onderdelen van het golfspel aan bod. De trainingen zijn vooraf uitgezet met het doel om nieuwe contacten op te doen en het spelniveau te verbeteren.

Zo wordt het spelplezier ook verhoogd op het moment dat er betere ballen door de baan heen geslagen worden. Of je nu naar single handicap streeft of gewoon voor je plezier door de baan gaat.

De trainingen zijn een ideale manier om toch in de wat koudere maanden van het jaar bezig te blijven met de golfsport, zodat we volgend jaar gelijk de baan in kunnen op het moment dat het weer beter wordt.

Schrijf je nu in en dan kunnen we gelijk uit de startblokken! Inschrijven kan uiterlijk t/m 17 september 2023.

Ga direct naar het inschrijfformulier onderaan deze pagina.

WAAROM TRAINING?

Aan het begin van het jaar is er een enquête gehouden bij de leden van Midden-Brabant waaruit bleek dat 30% behoefte heeft aan groepstrainingen. Hier hebben wij ook naar gehandeld, waarna we in samenwerking met Golfacademy Midden-Brabant een trainingsprogramma. De aandacht lag op het verbeteren of behouden van de handicap.

VOOR WIE?

De trainingen zijn enkel bedoeld voor de leden van Midden-Brabant, waarbij leeftijd en handicap geen rol spelen.

Mocht u graag met een groepje op hetzelfde moment de trainingen willen volgen? Schrijf uzelf dan als groep in! Wilt u anderen leren kennen, schrijf u dan gewoon individueel in. Wij doen ons uiterste best om u in te delen in een groep die het beste bij u past.

GROEPSTRAINING; GEEN GROEPSLES

Onder groepstraining verstaan wij samen een bepaald onderdeel van het spel oefenen. Elke groepstraining wordt uitgezet door golfprofessionals van Golfacademy Midden-Brabant waarbij er een duidelijke uitleg wordt gegeven waardoor het doel van de training bereikt wordt.

Maar zoals het woord al aangeeft is dit een training en geen les.Informatie trainingsprogramma

Wat:
10 groepstrainingen van 1 uur

Start:
Medio september

Groepsgrootte:
Maximaal 10 personen

Frequentie:
Één keer per twee weken

Prijs:
Slechts € 100,- per persoon voor 10 uur trainingen

 


inschrijven

 
Mijn voorkeur voor de trainingsmomenten:

Je kiest eerst de dag en vervolgens het dagdeel. Minimaal 1 dag + dagdeel invullen. Graag zoveel mogelijk opties invullen.


Velden met een * zijn verplicht om in te vullen. Het inschrijfformulier is succesvol verzonden, als u na 'versturen' onderaan deze pagina een bedank-tekst ziet en per mail bevestiging heeft gehad (zie ook spam).

Onze sponsoren

Gasten / Baan
Club
Academy
Horeca