Menu

Verslag + Uitslag: Ronde 4 Businesscomp. 2022

Geplaatst: 08-09-2022

Woensdag 7 sept. j.l. hebben we gezellig & constructief de 4e van de 5 businesscompetitie-rondes in totaal gespeeld. Dit keer was het iets koeler qua temperatuur en daardoor zeer aangenaam en ideaal (golf)weer. Ook nu hadden we weer een mooi deelnemersaantal, namelijk van 27 deelnemers vanuit 10 businessleden/bedrijven.

Vorige keer speelde we de 2e baanlus en daarom was deze ronde de 1e baanlus weer aan beurt. Om 16.30 uur is middels een shotgunvorm gelijktijdig op alle 9 holes (1 t/m 9) gestart.
We spelen individueel Stableford met eclectic teamscore. Het winnende team wordt bepaald door, van elke individuele speler uit het team zijn/haar behaalde stableford-punten op te tellen met die van de andere teamspeler, van de volgende holes: De beste PAR-3 hole + De beste PAR-5 hole + De drie beste PAR-4 holes.

Deze baanlus lijkt favoriet. Er is gewonnen met een betere score dan de vorige keer (op lus 2). De nummers 2 en 3 zaten dicht bij elkaar, maar de nummer 1 heeft met gepaste afstand gewonnen! Toen alle flights binnen kwamen, heeft men lekker geborreld. Daarna was de prijsuitreiking en ging iedereen genieten van het heerlijke diner. Het was wederom allemaal in een uitstekende sfeer en dus zeer gezellig. Zie verderop de uitslag + deelnemerslijst van ronde 4.

Bedankt allemaal voor jullie opkomst en deelname. We zien jullie graag sowieso weer terug bij (slot)ronde 5 op woensdag 5 oktober 2022. Deze laatste ronde kan men kiezen voor 18 holes met start om 14.00u OF 9 holes met start tussen 16.15-16.45u.


Uitslag:

Wij feliciteren bij ronde 4 van harte....

1. Salarisfabriek bv - R. v.d. Aa & H. Paquaij - 29 punten
2. JSM Management - J. Saarloos & T. Vancraenendonk - 26 punten
   3. GRAVEKA - W. Vennix & H. Vingerhoets - 25 punten


De Neary op hole 4 werd bij de heren ook gewonnen door R. v.d. Aa van: 

Bij de dames is deze niet gescoord.


deelnemers & startlijst:

Onze sponsoren

Golfbaan Midden-Brabant op Leadingcourses.com
Gasten / Baan
Club
Academy
Horeca