Menu

Verslag + Uitslag: Ronde 3 Businesscomp. 2022

Geplaatst: 15-07-2022

Woensdag 13 juli j.l. hebben we alweer de 3e van de 5 businesscompetitie-rondes in totaal gespeeld. Tot nu toe boffen we bij elke ronde met ideaal (golf)weer. Daarnaast ook zeker met feit, dat we wederom een vol deelnemersveld hadden waarbij elke starthole was bezet. Er stonden 35 deelnemers vanuit 14 businessleden/bedrijven op de startlijst.

Vorige keer speelde we de 1e baanlus en daarom was deze 3e ronde  de 2e baanlus weer aan beurt. Om 16.30 uur is middels een shotgunvorm gelijktijdig op alle 9 holes (10 t/m 18) gestart.
We spelen individueel Stableford met eclectic teamscore. Het winnende team wordt bepaald door, van elke individuele speler uit het team zijn/haar behaalde stableford-punten op te tellen met die van de andere teamspeler, van de volgende holes: De beste PAR-3 hole + De beste PAR-5 hole + De drie beste PAR-4 holes.

Er is goed gelopen en gescoord! De uitslag zat dicht bij elkaar... Bovendien was de sfeer ook gezellig. Toen alle flights binnen kwamen, heeft men lekker geborreld. Daarna was de prijsuitreiking en ging iedereen genieten van het heerlijke diner. Zie verderop de uitslag + deelnemerslijst van ronde 3.

Bedankt allemaal voor jullie opkomst en deelname. We zien jullie graag sowieso weer terug na de zomervakantie bij ronde 4 op woensdag 7 sept. om 16.30 uur


Uitslag:

Wij feliciteren bij RONDE 3 van harte....

1. Wi-Pack bv - Wil & Conny van Limpt - 26 punten
2. JSM Management - Jan Saarloos & Gerrit van Dulst - 25 punten
  3. WKK - Arie van Bijnen & Frans Pigmans - 24 punten


De Dubbel-Neary op hole 16 werd bij de heren gewonnen door Frank Wolfs van: 

Bij de dames is deze niet gescoord.


deelnemers & startlijst:

Onze sponsoren

Gasten / Baan
Club
Academy
Horeca