Menu

Verslag + Uitslag: Ronde 1 Businesscomp. 2022

Geplaatst: 21-04-2022

Eindelijk... Het golfseizoen is inmiddels toch wel echt begonnen. Zo ook de businesscompetitie van 2022.
Op woensdag 20 april is ronde 1 gespeeld. Wat was dat lekker & genieten.... Prachtig- en ideaal (golf)weer, divers deelnemersveld met een aantal nieuwe businessleden, goed spel + mooie scores, veel gezelligheid + netwerken en culinaire verwennerij!

Dit keer speelden we de 2e baanlus: dus de holes 10 t/m 18. Om 16.30 uur is middels een shotgunvorm gelijktijdig op alle 9 holes gestart met in totaal 34 deelnemers (zie overzicht hieronder).

We spelen individueel Stableford met eclectic teamscore. Het winnende team wordt bepaald door, van elke individuele speler uit het team zijn/haar behaalde stableford-punten op te tellen met die van de andere teamspeler, van de volgende holes: De beste PAR-3 hole + De beste PAR-5 hole + De drie beste PAR-4 holes.
Bovendien is er in een prettig en keurig tempo de 9 holes wedstrijd gespeeld. De eerste flight kwam rond 18.30 uur al binnen en de laatste flight was +/- 19.10 uur klaar. 

Er is goed gelopen en gescoord! De uitslag zat namelijk ontzettend dicht bij elkaar... De nummers 1 en 2 zijn zelfs met een gelijk aantal van 27 punten geëindigd, waarbij de winnaar wordt bepaald o.b.v. de beste handicap. De nummers 4 t/m 7 hadden ook een ex aequo score van 25 punten, waarmee zij allen dus maar net buiten het podium vielen. 

Ook de innerlijke mens kwam niets te kort! Bij ontvangst met een drankje, hebben we ook een lekker Brabants worstenbroodje op. Tijdens de wedstrijd verzorgde 'onze Rob', van Boshuys klein Utrecht, de baancatering met een vers uit de hand opgeschept broodje pulledpork. Na de prijsuitreiking is vervolgens nog gezellig nageborreld en afgesloten met een lekker hoofd- en nagerecht.

Bedankt allemaal voor jullie opkomst en deelname. We zien jullie graag sowieso weer terug bij ronde 2 op woensdag 1 juni om 16.30 uur!

Wij feliciteren van harte....

Uitslag:

1. De Salarisfabriek - Toine Rullens & Ramon v.d. Aa - 27 punten
 

  2. Rabobank Hart v. Brabant - Paul v.d. Zanden & Rene Dekkers - 27 punten
  3. Van de Ven Printservices & Drukwerk - Hanneke- & Geert v.d. Ven - 26 punten


De Neary op hole 15 werd bij de dames gewonnen door Hanneke v.d. Ven - Van de Ven Printservices & Drukwerk & bij de heren door Hans Krietemeyer - Rabobank Hart van Brabant.


deelnemers & startlijst:

Onze sponsoren

Golfbaan Midden-Brabant op Leadingcourses.com
Gasten / Baan
Club
Academy
Horeca