Menu

Rood/groene palen bij hole 8 en 16

Geplaatst: 06-03-2020

Tijdelijke verboden zone!

Aan de linkerzijde van hole 8 zijn in het hindernisgebied heel veel oude stronken weggehaald. Daardoor heb je straks meer kans om nog een goede slag te slaan als je in dat gebied terecht komt en niet in het water ligt. De greenkeepers hebben dit gebied nu  geegaliseerd en ingezaaid. Je mag dit gebied daarom niet betreden, ook niet om jouw bal te pakken. De verboden zone is tussen de rode palen met de groene kop aan beide zijden van het watertje dat tussen hole 8 en hole 16 loopt. Rond de zomer wordt het gebied weer vrijgegeven en is onze baan weer een stukje mooier geworden. Tot die tijd levert het je een strafslag op als jouw bal in dit gebied terecht komt. Jammer, maar we moeten het er maar even voor over hebben. Gelukkig geldt het voor iedereen!

Plaatselijke Regel: ‘No Play Zone (hole 8 en 16)’

‘Het gebied binnen de rode hindernis gemarkeerd door rode palen met groene koppen aan de linkerkant van de fairway van hole 8 en aan de linkerkant van hole 16 is een verboden speelzone. Als een bal binnen de hindernis in deze verboden speelzone ligt, mag de bal niet worden gespeeld zoals deze ligt en moet de belemmering door de verboden speelzone worden ontweken volgens Regel 17.1e (1 strafslag).

Straf voor het spelen van een bal van een verkeerde plaats in overtreding van een Plaatselijke Regel: Algemene Straf volgens Regel 14.7a.’

 

Onze sponsoren

Golfbaan Midden-Brabant op Leadingcourses.com
Gasten / Baan
Club
Academy
Horeca