Menu

KBO Golfdag woe. 4 aug. 2021

Op woensdag 4 augustus 2021 (met shotgunstart om 11.00 uur), wordt al voor de 10e keer de KBO Midden-Brabant Golfdag, met de bekende Golf-wedstrijd (kampioenschap) voor de golfers en de Golf-clinic (+ evt. PAR 3 baan) voor de 'niet-golfers en/of beginnend golfers, op Golf Midden-Brabant, te Esbeek gehouden.

De wedstrijd wordt o.a. op basis van spelniveau random ingedeeld door de computer, maar ook rekening houdend met verdeling o.b.v. geslacht. Verzoeken tot indeling bij bepaalde personen en/of flights zullen dus ook niet worden gehonoreerd. Wij ontvangen u die dag graag om te beginnen met een kop koffie + iets lekkers (= bij de prijs inbegrepen)!

Deze mooie 18 holes golfbaan met diverse oefenfaciliteiten, een 9 holes PAR 3 baan, en uitstekende horeca, ligt op het Landgoed de Utrecht in Esbeek. Het is een uitdagende baan in een rustige, prachtige en bosrijke omgeving. Wij hopen dat jullie weer gezellig allemaal mee doen met de (1) Golf-wedstrijd OF (2) Golf-clinic.
1. KBO | Golf-Wedstrijd | golfers

Deze KBO Golf-wedstrijd (kampioenschap) is een 18 holes wedstrijd op woensdag 4 augustus 2021 met shotgunstart om 11.00 uur. Deelnemers dienen lid te zijn van de KBO Brabant en in het bezit van een (digitale) NGF pas met bewijs van GVB (baanpermissie) of Golfhandicap tussen 0.0 en 54.0.

1.1 Inschrijven | golf-wedstrijd

Inschrijven voor de Golf-wedstrijd kan men alleen via het digitale online formulier onderaan deze webpagina. En dus niet telefonisch. Startplaatsen worden toegekend in volgorde van ontvangst van het inschrijfgeld. Ga hier direct naar het digitale inschrijfformulier. 

1.2 Twee opties | Golf-wedstrijd

Optie 1.1 | DEELNAME GOLF-WEDSTRIJD (kampioenschap) MET BUFFET: € 65,45 p.p.
Optie 1.2 | DEELNAME GOLF-WEDSTRIJD (kampioenschap) ZONDER BUFFET: € 48,95 p.p.


Voor €48,95 p.p. kunt u dus al deelnemen aan deze gave wedstrijd (incl. extra's). Het normale greenfeetarief voor 18 holes is €60,00 p.p.)!

Optioneel: heerlijk & luxe 'KOUD / WARM BUFFET'
Op deze dag zal dus de op de Golfbaan gevestigde horeca 'Boshuys klein Utrecht' ook een heerlijk & luxe 'KOUD /  WARM Buffet' verzorgen met voor ieder wat wils, zoals: vlees, vis, salades, etc., maar ook voor de vegetariër onder ons zal er genoeg keuze zijn! 

1.3 Programma | Golf-wedstrijd

- Ontvangst/melden wedstrijdtafe:  vanaf 09.30 tot 10.30 uur 
- Briefing wedstrijd: +/- 10.30 uur
- Vertrek naar starthole: +/- 10.45 uur
- Start wedstrijd: 11.00 uur (shotgunstart tegelijk met toetersignaal)
- Einde wedstrijd: +/- 16.00 uur
- Prijsuitreiking: +/- 16.30 - 17.00 uur
- Optioneel luxe & heerlijk 'Warm/Koud buffet':  vanaf +/- 17.00 uur


De wedstrijd wordt gespeeld in drie categorieën, waarbij we uit gaan van de Golfhandicap bij inschrijving:

- Cat. 1 Golfhandicap: 0 - 18.0 Strokeplay
- Cat. 2 Golfhandicap: 18.1 - 36.0 Stableford
- Cat. 3 Golfhandcap: 37.0 - 54.0 Stableford


De KBO Midden-Brabant GolfTrophy wordt uitgereikt aan de speler met de beste bruto-score (strokeplay) = categorie 1.
De KBO Midden-Brabant TalentenTrophy is voor diegene met de meeste Stableford punten (stableford) = categorie 2 & 3.


2. KBO | Golf-clinic | 'niet-golfers / BEGINNERS'

Heeft u of uw partner, vriend, vriendin nog nooit gegolfd of bent u nog een beginnend golfer?
Maak dan op een plezierige manier (verder) kennis met het golfspel op woensdag 4 augustus 2021! Samen met onze pro’s verzorgen we een clinic en leert u de basis-beginselen van golf. Daarna is er nog de mogelijkheid om onze '9 holes PAR 3 Pitch & Putt baan' te spelen! Wij zorgen verder voor golfstokken, ballen etc.

2.1 Inschrijven | golf-clinic:

Inschrijven voor de Golf-clinic kan men alleen via het digitale online formulier onderaan deze webpagina. En dus niet telefonisch. Ga hier direct naar het digitale inschrijfformulier.

2.2 Twee opties | Golf-clinic

Optie 2.1 | DEELNAME GOLF-CLINIC (+ evt. PAR 3 baan) MET BUFFET: € 31,45 p.p.
Optie 2.2 | DEELNAME GOLF-CLINIC (+ evt. PAR 3 baan) ZONDER BUFFET: € 14,95 p.p.

 

Optioneel: heerlijk & luxe 'KOUD / WARM BUFFET'
Op deze dag zal dus de op de Golfbaan gevestigde horeca 'Boshuys klein Utrecht' ook een heerlijk & luxe 'KOUD /  WARM Buffet' verzorgen met voor ieder wat wils, zoals: vlees, vis, salades, etc., maar ook voor de vegetariër onder ons zal er genoeg keuze zijn! 

2.3 Programma | Golf-clinic:

- Ontvangst / wedstrijdtafel: vanaf 09.30 uur
- Start clinic: 11.30 uur
- Einde clinic: 13.30 uur
- Pauze: 13.30 uur t/m ..... uur
- Optioneel '9 holes PAR 3 Pitch & Putt baan' *: van .... t/m +/- 16.00 uur
- Optioneel luxe & heerlijk 'Warm/Koud buffet':  vanaf +/- 17.00 uur


Na pauze mogelijkheid tot spelen van '9 holes PAR 3 Pitch & Putt baan' onder begeleiding;
Deze baan bestaat uit holes van ongeveer 30 t/m 95 meter en is dus super leuk om te spelen, als je net 2 uur instructies (en even pauze!) hebt gehad. Een ronde duurt ongeveer drie kwartier. Hier kan men dan namelijk hetgeen dat is geleerd en geoefend tijdens de clinic, al gaan toepassen en showen op een echt golfbaan(tje), in een gezellig onderling wedstrijdje in groepjes van 2, 3 of 4 personen! 


3. INSCHRIJVEN | BETALINGSMAIL | BEVESTIGINGsmail

  • Aanmelden voor deze (1) Wedstrijd OF (2) Clinic is alleen online hieronder via het digitale online aanvraagformulier te regelen en dus niet telefonisch;
  • Bij succesvolle verzending van dit online formuliertje ontvangt u direct en automatisch vanuit onze website een 'Bedank- / ontvangstbevestiging mail' (kan in de spam-box staan!) dat deze inschrijving succesvol is ontvangen. Let op: u neemt nu nog niet definitief deel aan de wedstrijd.
  • In deze zelfde email staan namelijk de: '4 OPTIES met (rabobank)betaalverzoeken (linkjes)' vanuit onze bank en met ons rekeningnummer, om uw inschrijving a.u.b. binnen 48 uur met de correcte betaling (bedrag) definitief te maken (let op: deze mail kan ook in uw spam-box staan!);
  • Men gebruikt logischerwijs de betaallink die bij uw opgegeven keuze/optie hoort en dat is deelname (1) Wedstrijd of (2) Clinic 'MET- of ZONDER' BUFFET. De correcte bedragen hebben wij al ingesteld:

(1) Golf-WEDSTRIJD:
- OPTIE 1.1: DEELNAME GOLF-WEDSTRIJD MET BUFFET € 65,45 p.p.
- OPTIE 1.2: DEELNAME GOLF-WEDSTRIJD ZONDER BUFFET € 48,95 p.p.
(2) Golf-CLINIC
- OPTIE 2.1: DEELNAME GOLF-CLINIC MET BUFFET € 31,45 p.p.
- OPTIE 2.2: DEELNAME GOLF-CLINIC ZONDER BUFFET € 14,95 p.p.


Zodra wij de betaling in goede orde hebben ontvangen, plaatsen wij u op de definitieve startlijst en ontvangt u tijdig vanuit de receptie een definitieve bevestiging hiervan per e-mail (let op: deze mail kan ook in uw spam-box staan!); 

 


4. inschrijfformulier | golf-wedstrijd OF golf-clinic

Dit online inschrijfformulier hieronder kunt u alleen succesvol versturen wanneer alle verplichte velden met een * correct zijn ingevuld.

Maak een keuze voor de (1) Wedstrijd (Golfers met min. handicap 54) OF voor (2) Clinic (voor beginners / 'niet-golfers')
Onderstaande vragen dient u verplicht & alleen in te vullen, als u deelneemt aan de Golf-WEDSTRIJD

Let op: Inschrijving alleen geldig met actueel NGF-Nummer + handicap. U dient dus op de speeldag ook een geldige (digitale) NGF-pas te kunnen laten zien aan de wedstrijdtafel.


Onze sponsoren

Gasten / Baan
Club
Academy
Horeca