Menu

Sponsorcup 2021: Uitslag, Verslag, Deelnemersveld, Foto's, Winnaars, en meer...

Afgelopen woensdag 3 nov. 2021 hebben 16 bedrijven, van onze businessleden die samen met gasten en in totaal 38 deelnemers, de jaarlijkse Sponsorcup wedstrijd gespeeld.

Een ‘18 holes Greensome Strokeplay wedstrijd’ met 75% handicapverrekening. Dit is een spelvorm waarbij twee competitors per team als partners spelen. Beiden slaan op elke hole af en bepalen vervolgens met welke bal zij de hole UITSPELEN. De speler wiens bal NIET is gekozen, slaat de tweede slag en vervolgens slaan de spelers om beurten. Er werd gestreden om ‘de Cup met de grote Oren’, die al jaren in de entreehal van het clubhuis pronkt. Naast de eretitel staat de bedrijfsnaam ook een jaarlang groot en sowieso voor eeuwig gegraveerd, op die bokaal!

Een goed begin, met een mooi deelnemersveld en lekker weer, is het halve werk. Vanaf 11.00 uur druppelde iedereen binnen, meldde men zich bij de wedstrijdtafel voor o.a. scorekaart + briefing en werd er gezellig koffie gedronken met iets lekkers erbij. Natuurlijk werd er door verschillenden ook nog ingeslagen op de Driving Range en putting green!

Na een welkomstwoord en inontvangstneming van een lunchpakket, vertrok iedereen naar de starthole en werd er tegelijkertijd middels een shotgunstart om 12.00 uur afgetrapt. Zodra de toeter klonk, trok men ten strijde en op jacht naar de titel!

 

Er werd vlot en in een prettig tempo doorgespeeld. Daarnaast ook goed gespeeld en was het deelnemersveld zeer aan elkaar gewaagd. Dat blijkt wel uit de einduitslag, die bijzonder dicht bij elkaar zit… Er kan er natuurlijk maar één de echte winnaar zijn. Wij feliciteren bij deze nogmaals alle winnaars van harte! En op de allereerste plaats……….. de nummer 1 van dit jaar 2021.


Uitslag Top 3:

Nr. 1: 4YourTalent bv


Met business lid: Patrick & gast: André

Eindscore: 76.46 | Met 84 slagen met aftrek van de ‘team playing handicap’ van 7.54


Nr. 2. Maas Reusel Zagerij bv met business lid: Bas & gast: Jack

Eindscore: 77.69 | Met 86 slagen en aftrek van de ‘team playing handicap’ van 8.31


Nr. 3. Profound Resources bv met business lid: Frank & gast: Frits

Eindscore: 77.93 | Met 94 slagen en aftrek van de ‘team playing handicap’ van 16.07


De Neary op Hole 4 werd bij de Heren gewonnen door Hans van Eduquest bv en bij de Dames is de Neary niet gevallen. Monique van Gigi Bowmer Beauty & Business bv won de Longest Drive op hole 11 bij de Dames en Sven, ook van Eduquest bv, had een super mooie en verste drive bij de Heren.

Na de prijsuitreiking, met o.a. de grote wisselbokaal, bekers voor thuis op de schouw, bloemen, en meer, werd er nog lang en gezellig geborreld, gedineerd en nagetafeld. Een zeer geslaagde editie, waarbij iedereen hopelijk heeft genoten en een fijne dag heeft gehad!


BUSINESS GOLF:

Sta jij volgend jaar ook met deze mooie bokaal in je handen en de prestigieuze eretitel? Zie hier de mogelijkheden voor BusinessGolf. Wij bieden naast de businesslidmaatschappen ook maatwerk en dus zit er altijd iets tussen wat bij jouw wensen past.


INTERESSE?

Je bent van harte welkom om onder het genot van een kop koffie de mogelijkheden door te spreken. Loop gezellig eens binnen of stuur een berichtje en we maken een afspraak!

 


Onze sponsoren

Golfbaan Midden-Brabant op Leadingcourses.com
Gasten / Baan
Club
Academy
Horeca