Menu

Inschrijven Sponsorcup 2020

 

Sponsorcup woensdag 28 oktober: We gaan het anders doen in 2020!

Op de eerste woensdag na het verzetten van de zomertijd is het inmiddels een  traditie van 19 jaar om te strijden en te spelen om onze sponsor cup. Deze sponsor cup is “de cup met de grote oren” in, die te bewonderen is in de entree van onze receptie. Wilt u kans maken om uw bedrijfsnaam een jaar lang te laten prijken op deze cup? Speel dan mee woensdag 28 oktober.

We gaan het dit jaar anders doen!

I.v.m. de corona maatregelen, binnen en buiten qua aantallen, groepsvorming , etc. en omdat jullie een positieve en sportieve houding dit jaar hebben laten zien, zeker t.a.v. het ‘corona speeltijd verbod’ begin dit jaar, mag men per business lid i.p.v 2 spelers, 4 spelers laten deelnemen. 'Van de Ven Bouw en Ontwikkeling' en 'Grolsch' mogen ieder 2 teams van 4 spelers (= 8 totaal) afvaardigen i.v.m. jaarlijkse sponsoring mogen.

Deze  geheel verzorgde verwendag is voor iedereen gratis: geen greenfee kosten en geen horeca kosten. Wij bieden u alles aan die dag als onze blijk van grote waardering met heel veel dank!


Hoe gaan we dit in deze 'coronatijd' doen?

Om te voorkomen dat we ‘verboden corona groepsvorming’ krijgen, zowel buiten op de baan als binnen in de horeca, gaan we spelen met starttijden achter elkaar. Geen shotgun dus. De “prijsuitreiking” vindt 's avonds plaats via de mail.

Alle deelnemers krijgen vooraf de startlijst met hun starttijd per mail toegezonden. Zorg dan dat je met je team maximaal een uur voor de starttijd vooraf aanwezig bent en dat je nadien binnen een uurtje weer vertrekt. Klinkt misschien allemaal ietwat onvriendelijk, maar helaas: het is niet anders. Zo denken wij deze dag toch door te kunnen laten gaan en hopen we op zoveel mogelijk deelnemers.

We gaan er iets mooi van maken, voor u. Voor, tijdens en na de wedstrijd zorgen wij, samen met Boshuys Klein Utrecht voor voldoende en lekkere versnaperingen. U zult op dat gebied niets tekort komen, of met een honger -en/of dorstgevoel rondlopen.


Programma:

  • +/- een uur voor starttijd melden aan wedstrijdtafel + 1e versnapering
  • Startijden 09:30 uur tot 12.30 uur
  • Teams van 4 spelers, Texas Scramble (*) met handicap verrekening
  • 18 holes golfen met minimaal 2 “rust/verteer” momentjes tussendoor
  • 5 uur later binnenkomst, inleveren kaart + 4e versnapering
  • Binnen 1 uur na binnenkomst huiswaarts keren
  • 19.00-20.00 uur per mail uitslag en bekendmaking Sponsor cup winnaar 2020

(*)Texas Scramble = Alle spelers van het team slaan hun bal af. Het team kiest de beste bal. De 3 mindere ballen worden ook vanaf deze beste plaats verder gespeeld, als zijnde de tweede slag van het team. Dit herhaalt zich tot 1 bal is uitgeholed. Zo speelt men elke hole. Van elke speler dient men minimaal 4 afslagen te kiezen.

Schrijf in en doe mee. We maken er samen op deze manier toch nog iets moois van in deze rare (corona)tijd.


Inschrijfformulier sponsorcup 2020 woensdag 28 oktober

(Vergeet niet na invullen op de 'knop' versturen te drukken.)

Het leukste is als jezelf meespeelt in het team van 4 spelers. Je mag ook 4 “andere” spelers voor jouw bedrijf laten spelen. Graag alle: voornamen + achternamen + handicap + mailadres opgeven van elke speler a.u.b. via het inschrijfformulier hieronder.

Gegevens speler 1
Gegevens speler 2
Gegevens speler 3
Gegevens speler 4

Onze sponsoren

Gasten
Club
Academy
Horeca