Menu

Inschrijven Businesscompetitie (per ronde)

Op deze pagina komt telkens minimaal 3 weken voorafgaand aan een speeldatum de mogelijkheid tot inschrijving via een digitaal inschrijfformulier 'open te staan'. Hieronder kan men zich dan PER RONDE van de businesscompetitie inschrijven.
U ontvangt telkens 3 weken voorafgaand aan een ronde een uitnodiging per email om in te schrijven (via een link naar deze pagina). Tevens zult u in de week vooraf ook nog een reminder ontvangen.

Voor planning/rooster klik hier.
 
Voor inschrijven volgende ronde: zie formulier onderaan deze pagina!

Opzet businesscompetitie 2020:

 • Een B-2-B team = Businesslid + 1 gast (tenzij contractueel anders is vastgesteld)
 • Een B-2-B team speelt samen/tegen een ander B-2-B team in één flight
  • Meerdere teams kan men, tegen bijbetaling, opgeven
 • Ontvangst vanaf 15:30 uur (ronde 1 t/m 4)
 • Shotgun start om 16:30 uur d.m.v. toetersignaal (ronde 1 t/m 4)*
 • Altijd een 9 holes ronde met shotgun start (ronde 1 t/m 4)*
 • Spelvorm: wisselend
 • Horeca: na de ronde zullen we gezamenlijk dineren
  De kosten van de horeca zijn dit jaar weer een vast bedrag van €50,- p.p.. Voor alle horeca uitgaven (drankjes bij ontvangst, baancatering, borrelen, diner) van 15:30 - 21:30 uur per ronde van de businesscompetitie betaalt u dus €50,00 p.p.. Dit bedrag kan aan het einde van de dag worden betaald bij de horeca (ook met de brasseriepas) of gefactureerd worden.

*Ronde 5 (slotronde) is een 18 holes wedstrijd met een shotgun start om 14:00 uur OF voor een 9 holes ronde instromen rond 16:30 uur.


Wilt u meer dan 9 holes spelen met uw gast op een competitiedag?
Voor de businessleden die meer dan deze 9 holes willen golfen met hun gast, is er natuurlijk altijd de mogelijkheid om voorafgaand aan de ronde van de businesscompetitie alvast zelf, op eigen initiatief 9 holes te lopen. Dit kan men aangeven bij de inschrijving hieronder. Voor deze businessleden zullen we dan voorafgaand aan de ronde van de businesscompetitie alvast een starttijd inboeken voor 9 holes buiten de competitie om.


Inschrijfformulier RONDE woensdag 8 juli

(Vergeet niet na invullen op de 'knop' versturen te drukken.)

* is verplicht invullen

Onze sponsoren

Gasten
Club
Academy
Horeca