Menu

Inschrijven: ronde 2 businesscomp. woe. 16 juni 2021

Ronde 2 van de businesscompetitie staat al weer op de rit en wel: op woensdag 16 juni 2021.

Schrijf snel weer in, via het formulier onderaan deze pagina, en doe gezellig mee!


Opzet & programma:

  • 9 holes ronde met gelijktijdige shotgunstart tussen 16.15 en 16.30 uur. 
  • Graag melden aan de wedstrijdtafel tussen 15.30 en 16.00 uur.
  • Elk bedrijf speelt in een team van 2 personen met een ander team van 2 personen van een bedrijf in een flight. Elk businesslid mag dus 1 gast meenemen/ inschrijven (tenzij contractueel anders is afgesproken).
  • U en uw gast(en) betalen voor de deelname GEEN greenfee.
  • HORECA: De kosten van de horeca zijn normaal gesproken weer een vast bedrag p.p. Nu echter tijdelijk mogelijk anders i.v.m. coronavirus. Normaal betaalt men €50,- p.p. voor alle horeca uitgaven (drankjes bij ontvangst, baancatering, borrelen, diner) van 15:30 - 20:00 uur (later mag nog niet) per ronde van de businesscompetitie. Dit bedrag kan aan het einde van de dag worden betaald bij de horeca (ook met de brasseriepas) of gefactureerd worden.
  • Mocht men een extra team willen inschrijven dan is dit ook mogelijk. Onderstaand bedrag is exclusief horeca: 
    1 (extra) team (2 pers.) businesscompetitie (1 ronde)  = € 80,- totaal (excl. 21% BTW).

(*) We spelen individueel stableford met Eclectic teamscore en handicapverrekening. Dus kan deze ronde tellen (zowel de 18- als 9 holes ronde) voor een qualifying ronde. Het winnende businessteam wordt bepaald door van elke individuele speler zijn/haar beste PAR-3 hole + beste PAR-5 hole + de drie beste PAR-4 holes, de stablefordpunten bij elkaar op te tellen. 

Schrijf in en doe mee. We maken er samen op deze manier toch nog iets moois van in deze nog steeds rare en vervelende (corona)tijd.


Inschrijfformulier: ronde 2 businesscomp. woensdag 16 juni 2021

Graag voor jezelf inschrijven en voor de gast(en) a.u.b.: voor- + achternaam + handicap + emailadres opgeven, via het inschrijfformulier hieronder. Vergeet niet na invullen op de 'knop' versturen te drukken! U krijgt dan een melding te zien op de webpagina, als het formulier in goede orde is verzonden.

* is verplicht invullen

Onze sponsoren

Gasten / Baan
Club
Academy
Horeca